Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Toulouse: Parc Clinic wordt bejaardentehuis

Toulouse: Parc Clinic wordt bejaardentehuis

primair
Novaxia Investissement, Icade Promotion en Imring kopen Clinique du Parc in Toulouse van de Ramsay Group voor herontwikkeling tot een grote residentie eind 2024.

Het consortium van Icade Pormotion, Novaxia Investissement (met eigen geld) en Imring heeft een samenwerking getekend voor de herontwikkeling van nieuwe gemengde vastgoedactiviteiten voor vier klinieken, waaronder Clinique du Parc in Toulouse, Villeurbanne, Jalan, Vaiganières en grond in Harfleur met Ramsay-groep.
Het project Clinique du Parc, ontwikkeld door de vastgoedgroep Toulouse, is gelegen in de wijk Saint-Michel, rue Achille Viadieu, vlakbij de metro- en tramstations Palais de Justice, en zal uiteindelijk een grote woning bieden met 124 kamers, 15 appartementen en villa’s en 240 vierkante meter bedrijfsruimte in plaats van uit de huidige kliniek.

Start van het bedrijf in het voorjaar van 2022

De start van de werken is gepland in het voorjaar van 2022 en de oplevering wordt verwacht tegen het einde van 2024. Het project zal voldoen aan de beste milieunormen, de vastgoedgroep verzekeren die gespecialiseerd is in stadsrecycling en zal worden uitgevoerd op een manier van bestaande gebouwen zonder netto bodemerosie, d.w.z. zonder inbreuk op bestaande groene ruimten (enigszins verminderd in dit zeer stedelijke wellness-etablissement, opmerking van de redactie), met de mogelijkheid van overspuiten, in overeenstemming met de verbintenissen van Novaxia Investissement en Icade. De taakgebaseerde regelgeving van Novaxia specificeert dat het bedrijf een uitgebreide balans van netto synthetische grondproductie moet verstrekken. In 2021 herconfigureerde Novaxia Investissement 70.000 vierkante meter voor al haar projecten.

READ  'S Werelds grootste telescoop komt een beetje dichter bij de sterren