Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Topcategorieën voor Diablo 3 Seizoen 28 – Diablo III

Diablo III seizoen 28 nadert snel. De eerste stap wordt Patch 2.7.5, daarna kunnen we er een nieuw seizoen mee lanceren ritueel altaar en zijn overweldigende krachten. In de tussentijd kan het interessant zijn om te kijken welke klassen het de komende maanden goed zouden kunnen doen.

Dat is de vraag die Rax zichzelf stelde. In een video die de afgelopen dagen is gepost, gaf hij een update over de klassenlijst van de S28. Het is in het Engels en vrij lang, maar ik bied een korte tabel die u misschien interesseert.

Merk op dat Blizzard in de tussentijd de nieuwe versie van de patch-opmerkingen heeft onthuld, die enkele plaatsingen hebben gewijzigd. In onderstaande tabel is hiermee rekening gehouden. Houd er in ieder geval rekening mee dat er tests nodig zullen zijn om de kracht van sommige builds te bevestigen of teniet te doen en dat dit voor sommige personages kan leiden tot een lichte aanpassing van de houding.

In ieder geval lijkt de Crusader de grootste verliezer te zijn in seizoen 28, terwijl de demonenjager, tovenaar en necromancer het goed zouden moeten kunnen.

Seizoen Snelheid Eenmalige betaling DPS-groep ondersteunt Casual spellen Totaal
barbaars 5 5 6 1 5 5
Duivel Jager 1 4 4 2 1 1
doorgang 7 7 7 7 7 7
volksdokter 4 6 3 4 6 6
monnik 2 3 5 6 3 4
geestenbezweerder 6 2 1 3 4 3
tovenaar 3 1 2 5 2 2

READ  Geslaagd voor de DART-test: historische afbuiging van asteroïden om de aarde te beschermen