Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Tifo OM verspreid in Princes Park!

Tifo OM verspreid in Princes Park!

Laatste vernedering. Aan de zijlijn van de kwartfinale van de Franse beker tussen Paris Saint-Germain en Nice werd Tifo woensdagavond ingezet voor de glorie van Marseille aan de kant van Boulogne.

De foto bleef vrijwel onopgemerkt, maar de kwestie zorgde donderdag voor veel opschudding. Woensdagavond wanneer de spelers het Parc des Princes betreden voor de kwartfinales van de Franse beker tussen de twee teams. Paris Saint Germain En OGC Nice (de Parijzenaars wonnen met 3-1), een wit-blauwe Tifo verscheen op het platform van Boulogne en tekende een witte M in een blauwe O…

Oh Die zojuist is ingezet in het hart van het gebied dat is aangewezen voor Paris Saint-Germain. Dit is niet het werk van tientallen ‘verraders’ die het rood-blauwe shirt dragen.

Parijse supporters zijn omsingeld

Deze operatie is nog bedrieglijker, omdat deze werd bedacht en opgezet door een groep op zoek zijnde YouTubers, die niet noodzakelijkerwijs toegewijd waren aan de zaak van Marseille. ” Het was inderdaad een OM-tifo voor wie twijfeldeschrijft op zijn account X Iroy. Het is een maand geleden dat Theo Odas ons voorbereidde op de grootste grap van ons leven… »

READ  Nederland - Frankrijk: Hoe laat en op welke zender kijk je naar de Blues-wedstrijd?