Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Thomas Pesquet hoopt deel uit te maken van de missie die naar de maan komt

Thomas Pesquet hoopt deel uit te maken van de missie die naar de maan komt

gepubliceerd

Bijwerken

Video lengte: 2 minuten.

Frankrijk 2
Artikel door

T Cortet, Jerry, JC Bateria, M Petgen, JC Lampard Frankrijk 2

Franse televisies

Thomas Pesquet is aangekomen Zaterdag 24 april Aan boord van het International Space Station (ISS)En de Zes maanden van de missie. Tussen honderden wetenschappelijke experimenten Te implementerenSommigen zullen proberen zich voor te bereiden op een toekomstige missie naar de maan. Dit is het doel voor Amerikanen in 2024.

Aardbewoners keren terug naar de maan en Thomas Pesquet hoopt in 2024 aan boord van de capsule te zijn.De krachtigste raket ooit zal voor het eerst worden getest minstens November 2021. TOm te vertrekken, bereidt de Franse astronaut zich voor Op deze reis naar onze satelliet. dit is de laatste Verberg niet dat hij er veel over nadenkt.Maakt me dromen, ja! En we hebben al veel activiteiten die zich voorbereiden op de toekomst. Wetenschappelijk onderzoek bereidt mensen voor in de ruimte, met de maan en Mars in hun zichtHij legt uit.

Als hij terugkeert van zijn nieuwe reis aan boord van het internationale ruimtestation, Thomas Pesquet Je hebt wat ervaring opgedaan in de ruimte. Tot nuSlechts 12 mannen zetten voet op maangrond. De laatste keer was in 1972. Waar, niemand. De selectie van de bemanning is begonnen. De samenwerking voor deze missie is internationaal, aangezien deze wordt gefinancierd door StatenDe Verenigde Staten, Japan en Europa.