Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

The Voice: Waarom wordt TF1 niet uitgezonden op 23 maart?

The Voice: Waarom wordt TF1 niet uitgezonden op 23 maart?

De talentenjacht The Voice is doorgaans iedere zaterdag in prime time te zien op TF1, en wordt op zaterdag 23 maart 2024 niet uitgezonden. Op die dag zendt Channel One live een voetbalwedstrijd uit.

Sinds zaterdag 10 februari 2024 AD. Nieuw seizoen van de talentenjacht het geluid Het wordt elke week in prime time uitgezonden op TF1. “De talenten van The Voice verleggen de grenzen van de muziek om je een nog geweldiger seizoen te bezorgen. Met een schat aan talent en de grootste diversiteit aan profielen ooit. Uitzonderlijke talenten uit elke denkbare muzikale achtergrond: of het nu zangers zijn Pop, rock, rap, klassiek, jazz, wereldmuziek, vikingzang of welk ander genre dan ookThe Voice is het podium waar alle artiesten zich kunnen uiten en hun kunst en genialiteit kunnen delen“, aldus TF1 in een persbericht.

Onder de talenten vind je een bakker Die zich specialiseert in een muzikale wereld die nog nooit eerder op het podium van The Voice vertegenwoordigd was en die coaches en kijkers moet verrassen. maar ook, Vleeswarenverkoper, piloot, wijnmaker, accountant, kapper Of een jongere die bij EPHAD werkt, of een bankier, of een aannemer, of gepensioneerden die eindelijk hun muzikale dromen verwezenlijken…“, Kanaal 1 is ook toegevoegd. Fans van de show zullen geduld moeten hebben Alvorens de volgende aflevering van het programma te ontdekken, wetende dat The Voice niet op zaterdag 23 maart 2024 wordt uitgezonden, maar live wordt uitgezonden op TF1. Vriendschappelijke wedstrijd tussen het Franse nationale voetbalteam en Duitsland.

READ  Vincent Perez en zijn schoondochter Roxanne Depardieu, dochter van Gérard: zeldzame geheimen van de echtgenoot van Karen Sela

TF1: The Voice wordt op zaterdag 23 maart 2024 vervangen door Frankrijk en Duitsland

Nog geen drie maanden voor de start van het Euro 2024-toernooi, dat van 14 juni tot en met 14 juli in Duitsland wordt gehouden. Blues Didier Deschamps Zij starten de reeks voorbereidende wedstrijden Om te concurreren met de eerste twee belangrijke bijeenkomsten. De eerste ontmoeting is op zaterdag 23 maart in het Groupama Stadion in Lyon tegen het Duitse nationale team. Na hun nederlaag tegen Dortmund afgelopen september, zullen de Blues erop gebrand zijn om de trend tegen het Euro-gastland te doorbreken om slechts enkele weken voor de Europese competitie een positieve dynamiek tot stand te brengen. Dit wordt een vriendschappelijke wedstrijd Becommentarieerd door Gregorius Margoton En Picente LizarazoMet Sabel Desfarges“, aldus TF1 in een persbericht.

READ  "Dit is de wereld waarin we leven!" : Vóór Paris Fashion Week werden creaties van Balmain gestolen