Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Blake Lively verontschuldigt zich voor deelname aan Kate Middleton-grappen

Blake Lively verontschuldigt zich voor deelname aan Kate Middleton-grappen

De Amerikaanse actrice verontschuldigde zich voor haar deelname aan de spot met de prinses op sociale media en voor het aanpassen van haar beroemde foto met Photoshop.

Een paar uur nadat Kate Middleton onthulde dat ze kanker had, verontschuldigde de Amerikaanse actrice Blake Lively zich via Instagram voor haar deelname aan de spot met de prinses en haar beroemde gefotoshopte afbeelding op sociale media.

“Ik weet dat het niemand iets kan schelen, maar ik moet dit ter sprake brengen. Ik heb een domme post geschreven over haar Photoshop-fout en ik schaam me vandaag. Het spijt me.”

Er viel een stilte over de redenen voor Kate's operatie en haar lange afwezigheid in de media de afgelopen weken Speculaties en grappen barsten los Op sociale netwerken.

Blake Lively's brief waarin hij zich verontschuldigt voor het bespotten van Kate Middleton – Instagram.com – Blake Lively

Geruchten en spot over X

Op 10 maart, op Britse Moederdag, publiceerde Kensington een officiële foto van een glimlachende Kate omringd door haar drie kinderen. Maar Kate heeft sindsdien toegegeven dat ze de foto had bewerkt, waardoor geruchten en spot opnieuw ontstonden.

Een aantal beroemdheden deden mee aan het spel, met name Kim Kardashian, die een foto van zichzelf op de X-website plaatste met de volgende opmerking: “Op weg om Kate te vinden.” Een bericht dat vijf dagen werd gepubliceerd voordat werd aangekondigd dat bij de prinses kanker was vastgesteld.

De Amerikaanse presentator Stephen Colbert van zijn kant werd met vervolging bedreigd nadat hij in zijn talkshow een gerucht over de ontrouw van prins William had besproken en suggereerde dat dit de reden was achter Kate's afwezigheid.

READ  Yacine Baltar werd wegens zijn bedreigingen veroordeeld tot vier maanden gevangenisstraf

Prinses Kate maakte vrijdag in een video bekend dat ze kanker heeft en met chemotherapie is begonnen. De vrouw van William, erfgenaam van de Britse troon, vroeg om respect voor haar privacy.

Meest gelezen