Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Test de nieuwe knop Downloaden op Windows

Er verschijnt een nieuwe Windows Download-knop in de Play Store. Hiermee kunt u Lineage 2M downloaden in .exe-indeling op uw computer. Een kans om te zien hoe Play Games eruit zou kunnen zien.

Een Android-spel op Windows door Play Games

Officiële trailer van Play Games // Bron: Google

Dit heeft Google in december 2021 officieel aangekondigd: Android-games komen naar Windows. in de nasleep, In sommige landen is een bètaversie van deze Play Games gelanceerd. Frankrijk is momenteel niet betrokken, maar geen paniek! de Play Store Het geeft je eigenlijk de kans om de nieuwe functie te testen.

Downloaden op Windows-knop in Play Store

sinds computer Draait op Windows 10 of Windows 11Open een webbrowser en ga naar de Play Store om toegang te krijgen tot de speciale pagina Afstamming 2M. Je ziet dan een nieuwe maat. De traditionele knop om het spel op je Android-apparaat te installeren, gaat vergezeld van een andere knop Downloaden op Windows.

De Play Store op het bureaublad toont een nieuwe knop om een ​​game op Windows te downloaden

De nieuwe downloadknop is beschikbaar op Windows in de Play Store // Bron: Frandroid

Alles wijst erop dat dit een grootschalige test is die door Google is uitgevoerd in de Play Store, aangezien deze nieuwigheid in verschillende landen en in meerdere talen beschikbaar is. De Lineage 2M-app-pagina lijkt op dit moment echter de enige te zijn die wordt beïnvloed.

Wow, ik heb de official nog nooit gezien @Google apps De Store biedt platformonafhankelijke Windows-download voor de Android-game.

Ik dacht eerst dat het de nieuwe Play Games voor Windows was, maar dat is het niet – het wordt aangedreven door een emulator genaamd PURPLE.

Is dit het enige geval van een dergelijke integratie? pic.twitter.com/wNRUegRSOO

– Artem Rosakovsky (@ArtemR) 26 januari 2022

Door op de populaire “Download”-knop in Windows te klikken, begint u met het downloaden van de Lineage 2M-installatiekit naar uw computer in de vorm van een klassiek exe-bestand. De rest van het proces is te cliché om van de game op pc te genieten (die op het apparaat draait via de officiële Purple-emulator). De game wordt geïnstalleerd via een emulator, PURPLE, die het mogelijk maakt om de kloof tussen de twee besturingssystemen te overbruggen.

Programma is gedownload.  exe uit Play Store op Windows-pc

exe Gedownload van Play Store op Windows-pc // Bron: Frandroid

Dit geeft dus een overzicht van de Play Games-service op Windows-apparaten. Nu hoef je alleen nog maar elke hoek van de Play Store te doorzoeken om te zien of deze nieuwe knop beschikbaar is in een andere game.

READ  Vertrouw op de Ziva gaming headset-test: moet je echt 10 euro uitgeven?

Om ons te volgen, nodigen we je uit om: Download onze Android- en iOS-app. U kunt onze artikelen en bestanden lezen en de nieuwste video’s bekijken op YouTube.