Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Tesla’s eerste sluiter Model S, de Model X-eindassemblagefabriek in Nederland, aldus het rapport

De nieuwe Model S en Model X zouden de belangrijkste factor zijn.

Tesla

Tesla is van plan om zijn eindassemblagefabriek in Tilburg, Nederland, te sluiten volgens een lokaal rapport. Nee.​ Jarenlang was de faciliteit een toegangspoort tot de voltooiing van dure elektrische auto’s door Tesla’s Europese bedrijf, hoewel het een kwaliteitscontrolecentrum en een interne testbaan heeft.

Tesla had geen pr-afdeling om feedback te vragen. Volgens het rapport heeft deze beslissing betrekking op de laatste updates Model S En Model X, Wat afgelopen januari controversieel bleek te zijn Stuurinrichting in jukstijl​ Met de update zei het rapport dat de eindmontage in Tilburg niet kon worden voltooid vanwege een wijziging in het fabricageproces.

Het bedrijf is in aanbouw aan een nieuwe gigafabriek in Berlijn, die iets met de beslissing zou kunnen doen. Tesla sprak niet veel over het bouwen van de Model S en Model X in eigen land in Europa. Elon Musk, CEO, wijst erop dat de fabriek in Berlijn in plaats daarvan de productie van Model 3 zal verzorgen en uiteindelijk de thuisbasis wordt van een betaalbaar voertuig en een hatchback die passen bij de smaak van de lokale bevolking. Deze specifieke auto kan een zeer betaalbare, lange hype worden $ 25.000 TeslaWat we hebben geleerd, zal wereldwijd worden verkocht.

Dit is niet het einde van de lijn voor de vestiging in Tilburg. Volgens het rapport, hoewel het onduidelijk is wat Musk & Co in gedachten heeft, kan Tesla de plant in een of andere stijl recreëren.

READ  Bas - Frankrijk: mogelijke combinaties