Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Terra Luna: $ 3 miljard aan Bitcoin ontbreekt in reserves

Niets van de ene op de andere dag Tenzij je een week lang bent afgesloten van alle netwerken, is elke cryptocurrency-enthousiasteling nu bekend met De ramp die het Terra-project (LUNA) en zijn stabiele valuta UST. Een paar dagen voor de ramp Stichting Luna Guard (LFG) meer dan eigendom van 80.000 Bitcoin (BTC) Waar zijn ze gebleven? Het antwoord staat in dit artikel.

Is bijna $ 3 miljard aan Bitcoin in rook opgegaan?

De Stichting Luna Guard Het was het non-profit doel om het te maken Reserveringen Peer (vooral in Bitcoin) om indexering van stablecoin te garanderen TerraUSD (UST) op de Amerikaanse dollar. En voordat de ramp op 9 mei 2022 begon, ging het blijkbaar goed.

In feite, zoals onthuld in de recente tweet van LFG (hieronder), bestonden de reserves nog steeds uit: 80.394 Bitcoin Op 7 mei, ongeveer gelijk aan 2,9 miljard van dollars op dit moment. Dit telt niet mee voor tientallen miljoenen dollars in andere cryptocurrencies, zoals BNB en AVAX of USDT en USDC.

Het blijkt dat in de eerste twee dagen van de catastrofe (9 en 10 mei), meer dan 99% Van deze BTC’s zijn overgedragen van LFG-reserves naar rekeningen op twee beurzen: Tweelingen En Binance.

Twitter-account LFG_org

>> Nood aan rust na de storm? Registreer op Binance (verwijzingslink) <

De Luna Foundation probeerde ondergrondse kluizen te installeren door BTC te verkopen op Gemini en Binance

Zoals de Rapporten Analyse door Elliptic, 52189 Bitcoin Verplaatst naar het platform Tweelingen Vanaf 9 mei. 28.205 Bitcoin Ze zijn ook overgebracht naar Binance Rond 3 uur op 10 mei (Franse tijd).

READ  Stroomstoringen hebben gevolgen voor de internetverbinding van veel klanten

van Verlies indexeren Vanaf UST op Dollars, Luna Foundation Guard Gestart door Te koop Alle stabiele munten USDC En USDTvoordat u het filter start Bitcoin Met een wraak op 10 mei.

LFG verkocht rechtstreeks 26 miljoen dollar en 23 miljoen dollar voor een totaal van 50.200.071 dollar. Het droeg 52.189 BTC over in ruil met een tegenpartij (Gemini) (…) voor een totaalbedrag van 1,5 miljard USD. »

De Luna Foundation verkoopt al haar crypto-activa in een poging om terrestrische kluizen te redden.
Twitter-account LFG_org

De moordende kettingreactie ging daarna snel verder, met Verkoop 33206 Bitcoin. Vanaf maandag 16 mei 2022 was er alleen nog 313 Bitcoin In het Luna Foundation Guard-reservaat, dat minder waard is… $ 9,4 miljoen – Van de 39.914 BNB die niet werden getroffen – Ongeveer $ 12 miljoen.

De Luna Foundation Guard heeft bijna niets meer in BTC.
Twitter-account LFG_org

Als er bijna niets meer over is in Bitcoin in zijn reserves, dan heeft LFG gelukkig een goede hoeveelheidAVAX van het Avalanche-project in zijn reserves. In feite zijn dit nu degenen die het grootste deel van de resterende kruimels aan de Luna Foundation, waar het momenteel wordt gewaardeerd op ongeveer 2 miljoen AVAX 65 miljoen dollar. Het zal, in alles en voor iedereen, bijna blijven $ 90 miljoen van crypto-activa in LFG-reserves.

Ben je nu ingeënt tegen terrestrische reservoirs omdat deze gebeurtenis je echt kalmeerde? Om andere stablecoins te ontdekken, Aanmelden voor Binancede absolute standaard in de sector (affiliate link).