Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Ter ere van de koningen: “The World’s Most Played Game” wordt eindelijk geëxporteerd vanuit China

Ter ere van de koningen: “The World’s Most Played Game” wordt eindelijk geëxporteerd vanuit China

TiMi Studios zal buiten China worden uitgebracht onder het merk Level Infinite dat enige tijd geleden door Tencent is gecreëerd. Het Chinese fenomeen begint in juli met zijn testfase in verschillende landen voordat het later dit jaar wereldwijd wordt uitgerold.

Het wordt beschouwd als de meest gespeelde videogame ter wereld op alle platforms, ondanks zijn Chinese uniekheid, eer van koningen Het heeft nog steeds meer dan 145 miljoen maandelijkse actieve gebruikers vanaf maart 2022, volgens cijfers van QuestMobile.

En deze gemeenschap weet genereus te zijn: volgens schattingen sensor torenEn de eer van koningen Het was ’s werelds meest winstgevende mobiele game in het eerste kwartaal van 2022, ondanks strenge speeltijdbeperkingen voor minderjarigen in China.

Om deze internationale lancering met veel tamtam te begeleiden, is TiMi Studios van plan om aan het eind van het jaar de eer van de FIFA World Cup of Kings 2022 te organiseren. 16 internationale teams strijden in dit toernooi om een ​​prijzenpot van 10 miljoen dollar, al zal het vroeg duren om te concurreren met de Chinese teams die het spel sinds 2015 kennen. In 2020 trok de finale van deze competitie meer dan 570 miljoen dollar. kijkers op nummer Verklaring.

READ  Bye Bye Crew Dragon: SpaceX heeft zijn bemande capsules stopgezet