Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Télématin: Estelle Colin kondigt haar vertrek aan, het afscheidsbericht op France 2 bereikt het web!

Ik deed Estelle Colin Afscheid van Telematin Afgelopen donderdag op France 2. In feite presenteer je het ochtendprogramma niet meer op Kanaal Twee. De show is heel anders dan de presentatoren Sinds kort. Zeker in de zomerperiode wanneer de presentatoren ook met vakantie gaan.

Wijzigingen in Frankrijk 2

In juli vorig jaar zou Laurent Bignolas de kijkers van Télématin verlaten. Terwijl Telematin al vier jaar bestaat. Hij was inderdaad de opvolger van William Limerge. Zo dat was vorig jaar verandering is gebeurd.

Zo is Télématin een beetje druk. France 2 onthulde de nieuwe Télématin-telefoon op maandag 23 augustus. Hierin kan men vinden Julia Vignali als zodanig Thomas Soto Die de show nu hosten van maandag tot en met donderdag. Aan de andere kant, met betrekking tot het weekend, inclusief vrijdag, is het met Damien Thevnut En de Maya Locke Kijkers kunnen er wakker van worden. Een ongewoon en fris duo, op zijn zachtst gezegd, maar het belooft elke ochtend goede prestaties.

Maar juli van dit jaar was zeer bewogen. Het moet gezegd dat de presentatoren ook op vakantie moeten. En zo werd het duo vervangen. Toen koos France 2 ervoor om zijn ochtendprogramma toe te vertrouwen aan Estelle Collins En de Axel de Tarly Voor de derde week van deze maand. Maar France 2 heeft het ook Kies doorgaan Om erin te geloven en er dus op te vertrouwen in de laatste week van juli. Het duo moest dus twee weken de tijd nemen om Julia Vignali, Thomas Soto, Damien Thévenot en Maya Lauquet te vervangen.

READ  Jasmine staat de arrestatie van Kim toe en Moreau wil actie ondernemen tegen Anisa - Un si grand Soleil Aflevering 859 op 12 maart 2022 | Deze geweldige zon

Télématin جمهور publiek

Maar voor zowel de presentator als de zender is het makkelijk te zien of het goed werkt. Eigenlijk is dat genoeg Kijk naar de karakters van het publiek. Als ze vallen nadat Estelle Colin arriveert, is dat niet echt een goed teken. De sessie vermeldde dat echter niet precies het tegenovergestelde. Tussen 25 juli en 28 juli was ze verantwoordelijk voor het trekken van een publiek voor Télématin. iets zij Het werkt goed.

Bovendien wilde ze een paar woorden zeggen om haar te verlaten. Daarom kondigt het op donderdag 28 juli, de laatste dag van de show, aan:Bedank Ali Wafaasteeds meer van jullie volgen ons (…) Het was echt, pure blijdschap om de week met jou door te brengen. Een hele mooie dag en een mooie zomer! Bedankt voor je loyaliteit steeds meer in aantal Om ons te volgen (…) Het was een genoegen om de week met je door te brengen. Een hele mooie dag en een mooie zomer! “. Leuk afscheidsbericht van de presentator.

Voor mijn laatste Télématin-show had Estelle Colin een publiek van 664.000 kijkers tussen 6.28 uur en 9.25 uur. 25,9% Die France 2 kan hebben met een publiek van vier jaar en meer. Zelfs als Estelle Colin goede cijfers toestondEn de Channel 2-serie beschuldigd 1.9 punten omlaag vergeleken met 21 juli.