Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Dit lelijke litteken dat hij zijn leven lang zou moeten houden…

in kolommen SpiegelVoetballer Jill Scott heeft onthuld dat ze prins William een ​​paar jaar geleden heeft ontmoet. “Het gaat ongeveer tien jaar terug toen we deelnamen aan een liefdadigheidsevenement.”Herinner je je het Engelse nationale team nog? De hertog van Cambridge nam deel aan een voetbalwedstrijd waarin hij werd belaagd door een voetballer. “Ik gleed uit en duwde hem opzij, waardoor hij knock-out sloeg”De 30-jarige ging verder. Een poging die Kate’s echtgenoot uit Cambridge ertoe bracht een gele kaart te claimen… natuurlijk met een goed humeur. Echter, “een paar jaar later”, in Kensington Palace, Vader van Charlotte, George en Louis Hij maakte een grapje over dit verhaal. Verder maakte hij duidelijk dat hij “Weer een litteken op het been van de tackle.”

Twee jaar geleden, in 2020, ontving Gill een MBE (Member of the Order of the British Empire) voor haar diensten aan het vrouwenvoetbal, en de prins stuurde haar een handgeschreven brief waarin stond: “Ga zo door.”
In zijn podcast Jill Scott’s Café ClubBeschikbaar op de website van BBCZe zei: “Het is waarschijnlijk het beste wat ik ooit heb gehad. Weet je, de volgende keer dat ik haar zie, zou ik kunnen zeggen: ‘Mag ik naar Buckingham Palace komen?'” “Hij is een geweldige man.” Toen legde haar vriend, spits Eileen White, uit dat de hertog “van Jill houdt” en “sindsdien”[elles l’ont] Hij ontmoette haar, ging rechtstreeks naar Jill en sprak met haar, en ze voegde eraan toe: ‘Hij is een aardige vent.’

De twee spelers zullen over een paar minuten in Wembley Park zijn voor de finale van de European Nations Cup 2022 met Engeland tegen Duitsland, terwijl de koninklijke familie toekijkt.

READ  Hij bespotte de 'mislukte' vermomming van Camille Compal op Twitter

ZIE OOK: In het restaurant gedragen Meghan en Harry zich als koningen en schieten ze iedereen neer die een foto wil!

Adam Gaval Fauconnier