Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Tegen de Russen en intimidatie van oude tanks en gepantserde voertuigen

Tegen de Russen en intimidatie van oude tanks en gepantserde voertuigen

Met onze speciale gezanten Vincent Sorio En Julian BoileauEn

Zijn naam is Ehor, hij zou vijfentwintig moeten zijn en hij kan er niet meer tegen. Zijn handen zijn elke dag vuil en vandaag trekt hij zijn haar uit terwijl hij een Sovjet T-64BV-tank trekt die opnieuw op het slagveld is verkreukeld.

storingen Altijd »

Als er iets kapot gaat onder de tank, bijvoorbeeld een transmissiekanaal, moet je 2 uur in de modder scheppen om onder de tank te komen, legt Ehor uit. Dan is het noodzakelijk om de storing te identificeren en te verhelpen en daar houdt het niet op. Het vereist personeel en apparatuur en het gebeurt niet een keer hier en daar, het gebeurt de hele tijd “.

Hij wil geen cijfers geven en zal daarom niet zeggen hoeveel tanks in zijn brigade zijn ontmanteld. Maar de toestand van de voorraden is krankzinnig. Ook als de machines draaien. Het is marteling voor soldaten.

Veel arbeiders worden ziek »

Er zijn veel operators die ziek werden omdat ze niets van de bemanning dachten toen ze werden ontworpen. Neem het verwarmingssysteem: als het buiten nul is, is het twee of drie graden in je tank. Stel je voor, midden in de winter, als je 12 uur midden in de nacht bent, stop dan met werken. Morgenochtend moeten we de mannen naar buiten tillen, zodat ze geen kracht meer hebben “.

Ihor zal dromen van een tijger, Abrams of Locklear, maar hij maakt zich geen illusies. ” Om 2.000 kilometer van onze gedeelde grens met Rusland veilig te stellen, zouden er 700 nodig zijn. Dit zal nooit gebeuren. Hij zegt.

READ  Washington zet 12 Russische diplomaten uit de Verenigde Naties op beschuldiging van spionage