Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Tax: Het slechte nieuws is net gevallen, de achtervolging begint…

Tax: Het slechte nieuws is net gevallen, de achtervolging begint…

Als u een aanbouw in uw tuin installeert, zorg er dan voor dat u deze heeft aangegeven bij de Belastingdienst! In werkelijkheid, Directoraat-generaal Openbare Financiën Nu heeft het de nieuwste tools! Zo kunnen balkons of overkappingen tot op de grond volgen! Wij vertellen je er alles over Regelgeving van een nieuwe soort.

Enkele herinneringen over tax shelters of uitbreidingen

Daar ben je zeker niet van op de hoogte! Als u een garage bouwt, verslaafd of veranda, dan moet u dit aangeven bij de Belastingdienst. In feite zal dit soort constructie een effect hebben op: hoeveelheid belasting Aarde !

Om een ​​installatie als een uitbreiding te beschouwen, moet deze: permanent aan de grond bevestigd. Ook tenten, hutten kinderen Of kennel voor dieren wordt niet in aanmerking genomen.

Deze nieuwe tool maakt gebruik van kunstmatige intelligentie om inspecties van privéland te garanderen!

De Belastingdienst heeft nu een nieuwe truc in petto! Daarom is het een software gebaseerd op afbeeldingen en luchtfoto’s. Dit soort het systeem Reeds geïdentificeerde onaangekondigde zwembaden.

Voor de Belastingdienst maakt deze nieuwe technologie het nu al mogelijk om 10 miljoen euro terug te vorderen! Echter, met betrekking tot Accessoires Het programma heeft nog ontwikkeling nodig. Uiteindelijk zal hij de luchtopnames kunnen vergelijken met: Gegevens gedeclareerd bij het Kadaster.

Op dit moment is dit innovatieve oplossing Het is nog in de testfase. Eigenlijk wil de belastingdienst vermijden fouten maken en woede creëren in belastingbetalers ! Omdat als het programma crasht, het een bestand kan verwarren Balkon Met een eenvoudig balkon.
Volgens Antoine Magnant van DGFIP wil de Belastingdienst daarom waakzaam blijven.

READ  Face à la baisse des températures, RTE active son signal jaune en Ile-de-France et en Normandie

“Maar we moeten ervoor zorgen dat het programma gebouwen met grote voetafdrukken kan vinden en niet het hondenhok of de kinderhut.”

Als de tollenaar voorzichtig is, Dus de tool heeft zijn enorme effectiviteit al bewezen !
Dus wees voorzichtig! Voorkom dat je hiermee vals speelt actief.

Plaats uzelf in een goede positie om een ​​moeilijke oproep om belastingheffingen te vragen te vermijden

indien gebouwd Tuinhut of koffer voor uw autoZorg dat je goed staat! Anders heeft u nog weinig tijd om uw situatie met de Belastingdienst te regelen. Het is dus beter om te verwachten, niet te wachten. onverwachte controle. In dit geval kan de noot zelfs te zout zijn!

Als je meer wilt weten over De faciliteiten Welke aangifte moet worden gedaan bij de belastingdienst, kom erachter hier. Bij twijfel kun je ook het initiatief nemen en drang Belastingdienst direct voor een antwoord.

Volgens Antoine Magnant, van DGFIPDit apparaat kan sommige eigenaren helpen.
“Op veel plaatsen in Frankrijk heb je een huis en daaromheen worden twee of drie gebouwen gesloopt op naam van hun eigenaren.”

Dus laten we proberen de goede kant van te zien Dingen. Of laat ons meer zien besparing !