Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Summer Sale 2021 – Tientallen goede deals vanaf morgen 8 uur

Summer Sale 2021 – Tientallen goede deals vanaf morgen 8 uur

De zomerverkoop begint officieel op woensdag 30 juni om 8 uur. zoek in Digitaal Echt goede deals in hightech en huishoudelijke apparaten.

Het is weer uit voor 4 weken uitverkoop, van woensdag 30 juni tot dinsdag 27 juli. In een enigszins bijzondere context aangezien deze handelsperiode met een week is uitgesteld vanwege de gezondheidscrisis in verband met Covid-19. Hoe zullen de Fransen handelen? Zullen ze verkopen na perioden van frequente promoties en dalende verkopen gedurende meerdere jaren vermijden? Handelaren blijven optimistisch en geloven dat de eetlust voor consumptie blijft bestaan, ondanks de onrust van de gezondheidscrisis.

Zoals gewoonlijk, team Digitaal Volledig verpakt om de consument te bedienen. We hebben voor u de echte goede deals in hightech huishoudelijke apparaten geselecteerd, die worden aangeboden door verschillende e-commercesites (Amazon, Fnac, Darty, Boulanger, Rue du Commerce, Cdiscount …). TV, camera’s, luidsprekers, opbergers, laptops, printers, koptelefoons, tablets, stemassistenten, stofzuigers, robotkokers, verbonden horloges, gameconsoles… Alle aanbiedingen zijn zorgvuldig doorgelicht door onze journalisten om de goede korrels teer en bieden u de basis.

Dus om de beste deals niet te missen, tot morgen om 8 uur Ons aangepaste profiel.

READ  Perpignan Airport: Ryanair kondigt een nieuwe verbinding met een Spaanse stad aan