Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Staking Aéroports de Paris: vertragingen verwacht, maar geen annuleringen, bevestigt CEO

Geschreven door Alexander J. Gepubliceerd 29 juni 2021 11:21 uur Bijgewerkt op 29 juni 2021 11:21 uur

Van 1 tot 5 juli 2021 plant het grondpersoneel van de Aéroports de Paris een staking, ten tijde van het eerste vertrek van de zomer, om het behoud te eisen van bepaalde bonussen die gedoemd zijn te verdwijnen. De chief executive van de groep merkt op dat zijn teams er alles aan zullen doen om ervoor te zorgen dat vliegtuigen “uiterlijk”, maar niet worden geannuleerd.

De Luchthavens Parijs Ze zetten zichzelf in staking vanaf het begin van de maand juli-. Ze heeft gelijk op dat moment Eerste zomer vertrek. De gilden van de groep hebben hun management op de hoogte gebracht van: staking, De 1-5 juli 2021Vanaf het eerste weekend van de zomervakantie. “Het gaat over een klap voor de mensen op de grond‘, verwijst naar de RTL-voorzitter en CEO van Parijs Luchthaven Groep, Augustinus de Romanet.

Alleen, wat zouden de gevolgen zijn voor reizigers? Over het, CEO DADP specificeert dat “Onze inspanningen zijn erop gericht ervoor te zorgen dat vliegtuigen maximaal vertraging oplopen“Aanvankelijk zonder sociale mobilisatie”Het weerhoudt je er niet van om te vertrekken.” op vakantie. Medewerkers van de Groep eisen de intrekking van het Arbeidscontract Aanpassing Plan (PACT), dat door het management van de groep is ingevoerd, in tegenstelling tot het advies van de CSE op 21 mei. Dit aanpassingsplan heeft tot doel enkele premies te schrappen. Het ontslag bedreigt werknemers die de voorwaarden van dit plan zullen weigeren.

READ  60 journalisten verlaten Prisma nadat Vivendi het roer overneemt

Tegelijkertijd wordt de Job Protection Scheme (PSE) nog steeds uitgevoerd. ADP Hij legt uit dat al deze maatregelen nodig zijn om geld te besparen, ondanks het feit dat het luchtvervoer zwaar is getroffen door de gezondheidscrisis in verband met de Covid-19-epidemie. Vergeet niet te archiveren ADP .groep Het merendeel is staatseigendom. “Als het verkeer weer wordt hervat, is er geen reden waarom ADP-medewerkers het (sociale) model dat hen vertegenwoordigt niet kunnen vinden”, zei de CEO dinsdag.