Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Grote order van Boeing- en Airbus-vliegtuigen aan de horizon voor United Airlines

Morgen kondigt de directeur van het Amerikaanse bedrijf een order aan van minimaal 200 vliegtuigen voor fabrikanten.

United Airlines heeft dinsdag twee evenementen gepland die, volgens een bron uit de luchtvaartindustrie, een gelegenheid kunnen zijn om een ​​bestelling aan te kondigen voor 200 of meer vliegtuigen, Boeing en Airbus, om haar vloot te vernieuwen.

Het bedrijf nodigde journalisten uit voor een evenement gerelateerd aan “De toekomst van het bedrijfMet zijn algemeen directeur Scott Kirby op Newark Airport bij New York, zonder verder in details te treden. United Airlines heeft eerder vandaag ook een conference call met analisten gepland.

zie ook De inaugurele vlucht van de Boeing 737-10, het grootste van de Max-vliegtuigen

Uitzonderlijke regeling

moet worden aangekondigd.”Bestel 200 tot 300 cellen’” Michel Merluzzo verwees naar het Luchtkabinet, dat vertrouwt op communicatie binnen het bedrijf. Het omvat Boeing 737 Max, 787 en Airbus A321neo. Bloomberg meldde zaterdag een order voor meer dan 200 vliegtuigen, bestaande uit de 737 Max en Airbus A321neo.

Noch het bedrijf, noch de fabrikanten wilden commentaar geven op deze informatie. “United moet natuurlijk veel vliegtuigen moderniseren, vooral de oudere A320’s die hun minimumleeftijd hebben bereikt.”, bevestigt Michel Merluzzo.

Niet-verrassende beslissing

De aankondiging van een dergelijke order na een moeilijk jaar voor bedrijven, die hard zijn getroffen door het verminderde luchtverkeer als gevolg van de pandemie, is niet verrassend, merkt Richard Aboulafia, luchtvaartspecialist bij Teal Group, op. “De luchtvaartindustrie denkt op de lange termijn, anders laten bedrijven in de toekomst het idee van concurrentie varen‘ zei hij tegen AFP.

READ  Auchan Land kreeg de opdracht om ongeveer € 50 miljoen aan de SNCF te betalen

Verder is het “De binnenlandse luchtvaartmarkten herstellen momenteel vrij snel, samen met de brandstofprijzenHij benadrukt: Dit is het moment om single-pass producten te bestellen, die minder verbruiken.

Het bedrijf, van oudsher een grote klant van Boeing, heeft al 236 737 MAX-toestellen besteld, waarvan 50 sinds het begin van het jaar. Het had eerder 365 vliegtuigen besteld van de vorige generatie van de 737-familie, de 737 NG. Het exploiteert ook de mid-range Airbus A320- en A319-vliegtuigen.

zie ook Airbus onthult drie vliegtuigen die in 2035 op waterstof vliegen