Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Studio-scherm is een iOS-apparaat zoals elk ander πŸ†•

Verrassend, of misschien niet, Studio Display werkt op iOS 15.4. Ga gewoon naar het Mac-systeemrapport en vervolgens naar het menu Videokaarten / monitoren Om het firmwareversienummer 15.4 te vinden, vergezeld van de extensie Bouwt 19E241 … wat de laatste versie van iOS 15.4 is, beschikbaar Sinds deze week.

Volgens Jon Gruber die behaalde bevestiging Door zijn goede bronnen draait het nieuwe scherm op iOS 15.4. Het studioscherm werkt immers met de A13-chip, net als de iPhone 11 (denk maar aan Apple TV is minder krachtig met de A12-chip…).

De Bionic-chip werkt met de Center Frame-functie van de webcam om afbeeldingen te verwerken – wie wordt er beter?Apple beloofde – voor geluidsverwerking en vooral ruimtelijke audio (er is spierkracht nodig om de zes schermluidsprekers te beheren), en ook voor “Hey Siri”, zelfs als het grootste deel van het werk wordt ondersteund door de Mac, waarbij het scherm gewoon “luistert” en de assistent op de pc activeren.

Waarom heeft de studiomonitor een A13-chip?

Waarom heeft de studiomonitor een A13-chip?

Het scherm kan ook worden vernieuwd vanuit Systeemvoorkeuren en vraagt ​​vervolgens om de verbinding niet te verbreken (modellen die momenteel worden geleverd naast de modellen die in de Apple Store worden getoond, zijn onderhevig aan iOS 15.3). Nu wachten we op een jailbreak die volledig gebruik van iOS op het studioscherm mogelijk maakt…

Mac Studio en Studio Display-overzicht

Mac Studio en Studio Display-overzicht

Bijwerken – Studio View is een computer die kan crashen, zoals Jason Snell opmerkt:

READ  Halo Infinite: beschadigd opslagprobleem? Zo vermijd je het | Xbox One