Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Apple Display Studio: update naar Boot Camp en stap voor stap bij een probleem

Met een scherm met een A13-processor zoals die van de iPhone 11 / Pro en meerdere softwarefuncties, zou je verwachten dat je soms de firmware moet updaten AppleDisplayStudio.

Apple Display Studio-software tijdens firmware-update

Alle eerste verzonden exemplaren waren geïnstalleerd met versie 15.3 van hun firmware (om nog maar te zwijgen van iOS omdat naast het versienummer ook dit schermsysteem betrokken is bij de constructie ervan).

Studio-scherm is een iOS-apparaat zoals elk ander 🆕

Studio-scherm is een iOS-apparaat zoals elk ander 🆕

Apple stuurde meteen een 15.4-update voor deze schermen, die lang duurt om te installeren zoals we gisteren zagen. nieuwe helpblad Bepaal de inhoud ervan.

Studio Display Firmware 15.4 voegt Boot Camp-compatibiliteit toe bij gebruik van het beeldscherm met een Intel Mac, samen met verbeteringen minderjarig Deze week heeft Apple de Boot Camp 6.1.17-update met de juiste AMD- en Intel-stuurprogramma’s voor de monitor al uitgebracht. Het is nog geen tijd om de beeldkwaliteit van de webcam en de aanpassingen van het middenframe te herstellen.

Webcam Slechte Studio-weergave: softwarepatch verbetert de bestandskwaliteit

Webcam met slechte studioweergave: softwarereparatie zal de beeldkwaliteit aanzienlijk verbeteren

Testrecensie van Studio Display: zeer tegenstrijdige meningen

Testrecensie van Studio Display: zeer tegenstrijdige meningen

Nog een ondersteuningspagina Beslis wat te doen Als er een fout optreedt tijdens de update. Er kan een waarschuwingspictogram verschijnen dat aangeeft dat het scherm zich in de herstelmodus bevindt.

Onbruikbaar binnen een kwartier wanneer het wordt bijgewerkt, moet u het ingebouwde scherm van uw laptop gebruiken of een back-upscherm hebben voor het tijdstip van de update.

  • Zorg ervoor dat uw Mac is verbonden met internet.

  • Installeer macOS 12.3 of hoger op uw Mac.

  • Wacht maximaal 15 minuten totdat uw Mac uw scherm heeft vernieuwd. Tijdens de update ziet u mogelijk een ellipspictogram, een bericht waarin u wordt gevraagd het scherm niet los te koppelen of een leeg scherm. U hoeft het scherm niet los te koppelen of uw Mac opnieuw op te starten terwijl de update bezig is.

  • Als het waarschuwingspictogram nog steeds op uw scherm verschijnt, koppelt u de Thunderbolt-kabel los van uw Studio Display en uw Mac en sluit u deze vervolgens opnieuw aan op uw Studio Display en uw Mac.

READ  Halo Infinite: beschadigd opslagprobleem? Zo vermijd je het | Xbox One

Waarom heeft de studiomonitor een A13-chip?

Waarom heeft de studiomonitor een A13-chip?