Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Stemmen verzamelen via de telefoon: we leggen uit waarom het Bloctel-platform niet beschikbaar is

primair
Sinds vrijdag is het platform dat telefoontjes moest blokkeren uit de lucht, waardoor het risico bestaat dat deze vervelende oproepen worden hervat.

“Service in onderhoud” … Dit is de melding die verschijnt sinds vrijdag in Plaats voor het Blockchain-platform. De deurtelefoonopener is uitgeschakeld.

Reden ? De gendarme van de telefonische procedures geeft aan dat dit te wijten is aan een verandering van operator, wat betekent “site-onderhoud voor een paar dagen”.

Lees ook:
Verzameling van telefonische stemmen: is het anti-stemsysteem van Bloctel effectief?

Gedurende deze tijd hebben directe verkopers echter geen toegang meer tot de populaire lijst van 4 miljoen huishoudens die niet willen worden gecontacteerd. Volgens onze collega’s van figaroDit onderhoud “kan leiden tot een plotselinge hervatting van ongewenste telefoontjes.”

Lees ook:
Telefonische stemverzameling: u kunt er niet meer tegen? Vijf tips om pesten te stoppen

volgens ten westen van Frankrijk Directe verkopers hebben dit probleem zelf gemeld, uit angst om aangeklaagd te worden als ze contact opnemen met mensen die al op de lijst van Bloctel staan, en hen vervolgens niet meer kunnen bereiken.

Status volgt in afwachting van dit onderhoud…

READ  De slechte werkloosheidscijfers in april zorgen voor controverse over het beleid van Joe Biden