Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Start met het versturen van uitzonderlijke energiecheques van € 100

De definitieve cheques moeten op 22 december worden verzonden en worden meestal twee tot vier dagen later ontvangen.

Artikel door

gepubliceerd

updaten

leestijd : 1 minuut.

De regering heeft aangekondigd dat de buitengewone energiecheques van € 100, bedoeld voor 5,8 miljoen gezinnen met een laag inkomen in Frankrijk, op maandag 13 december zullen worden verzonden.

dat ze Het wordt binnen enkele dagen en ten laatste voor het einde van de maand door de begunstigde families ontvangen, zegt het ministerie van Milieutransformatie in een persbericht.

De definitieve cheques moeten op 22 december worden verzonden en worden meestal twee tot vier dagen later ontvangen. Deze buitengewone screening, bedoeld voor degenen die al profiteren van de energiescreening van half september, werd aangekondigd door de premier, Jean Castex, om de Fransen te helpen de stijging van de energieprijzen het hoofd te bieden.

Begunstigden kunnen het gebruiken om hun rekeningen (elektriciteit, gas, stookolie, hout, enz.) of verwarmingskosten in bepaalde huizen te betalen. Het kan ook worden gebruikt om kosten in verband met energievernieuwing in woningen te betalen.

Er is geen actie vereist voor de ontvangers om deze cheque te ontvangen.Ministerie stelt.

De energiecheque is een apparaat dat al bestaat, het kost gemiddeld 150 euro, en sommige gezinnen profiteren ervan volgens hun belastinginkomen.

READ  30 miljard verborgen tekort aan ambtenaren