Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Arrestatie van een werknemer bij een sociale vastgoedeigenaar

Arrestatie van een werknemer bij een sociale vastgoedeigenaar

Een werknemer van een sociale vastgoedeigenaar in Versailles had in zes jaar tijd 210 cheques vervalst voor een verlies van € 90.000

In een verklaring van maandag zei de lokale politie dat een medewerker van sociaal vastgoedeigenaar OPHLM Versailles Habitat (Evelyn) onlangs in politiehechtenis is genomen voor het verduisteren van meer dan 200 borgsommen voor persoonlijke doeleinden, zoals vakantiefinanciering.

Deze 59-jarige werknemer, een inwoner van Conflans-Saint-Honoren, werd op 2 december gearresteerd. De verklaring zei dat terwijl ze in politiehechtenis zat, ze de vermeende feiten bekende.

De zaak begon in september 2020, toen OPHLM-directeur Versailles Habitat een klacht indiende wegens “vertrouwensbreuk”, legt Evelyn’s DDSP uit. De beheerder ontdekte dat “een aanzienlijk deel van de borgsommen van de huurder al jaren niet is geïnd”.

Meer bepaald werden in zes jaar tijd 210 cheques vervalst voor een verlies van 90.000 euro, volgens een onderzoek dat binnen een jaar werd uitgevoerd door het openbare veiligheidsdistrict van Versailles. De 50-jarige zal worden gedagvaard om te verschijnen op een eerdere pleidooi van schuld (CRPC) voor de rechtbank van Versailles.

READ  aandelenhandel. Deze Franse startup geeft je een echt voordeel om te investeren