Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

SpaceX en NASA hebben de lancering van Crew Dragon uitgesteld tot 3 november

De lancering van de vierde bemande vlucht van SpaceX’s ruimtevaartuig Crew Dragon, gepland voor zondag, is uitgesteld vanwege het slechte weer. De bemanning zal op 3 november opstijgen vanaf het Kennedy Space Center in Florida, in plaats van de 31 oktober die oorspronkelijk gepland was om zich aan te sluiten bij het internationale ruimtestation onder leiding van Thomas Pesquet.

U zult ook geïnteresseerd zijn


[EN VIDÉO] SpaceX: herbeleef de succesvolle lancering van de eerste bemande vlucht van de Crew Dragon
Voor het eerst in de geschiedenis van de verovering van de ruimte voerde een privébedrijf een bemande missie uit. SpaceX, dat iets minder dan 20 jaar geleden werd opgericht, heeft met succes zijn ruimtetransportsysteem gelanceerd met twee astronauten aan boord op een reis naar het internationale ruimtestation. De Falcon 9 steeg op en bracht de Crew Dragon veilig in een baan om de aarde.

Onder de taken die zullen worden toegewezen astronauten tijdens hun verblijf in in een baan om de aardeWe kunnen wetenschappelijke experimenten aanhalen die bijvoorbeeld gericht zijn op het kweken van planten in de ruimte of productie Glasvezel in microzwaartekracht. Vanuit een meer technisch oogpunt zal de bemanning, bestaande uit drie mannen en een vrouw, ook de ruimte in gaan om de upgrade van de zonnepanelen van het station te voltooien.

Lancering om te volgen op NASA YouTube-kanaal

De Definitie van Van het opstijgen van de bemanning tot Internationaal Ruimtestation (ISS) zal beschikbaar zijn op het kanaal Youtube Van de Amerikaanse ruimtevaartorganisatie over de vroege vogels van ons, Vanaf 4 uur deze zondag 31 oktober, 3 november 06:10 uur Om geduldig te zijn, versterkte NASA de media-aandacht door dinsdag een trailer uit te zenden ter voorbereiding op de lancering.

READ  Netflix loopt gevaar op onze tv's, Xiaomi's 12 aankondigingsdatum en WhatsApp-stickers

NASA SpaceX Crew-3 missie-lanceringstrailer gaat door op 31 oktober. © NASA

De missie is het resultaat van een partnerschap van meerdere miljarden dollars tussen het bedrijf SpaceX en de US Space Agency, om ervoor te zorgen dat de Verenigde Staten ruimtevluchten kunnen uitvoeren.

Mis de lancering van de Crew-3 astronaut deze Halloween deze zondag niet!

Na verschillende schemawijzigingen zijn NASA en SpaceX het eindelijk eens over een lanceringsdatum voor de vierde bemande vlucht van het ruimtevaartuig. Draken Bemanning Vanuit SpaceX: De bemanning vertrekt op 31 oktober om 2:21 uur lokale tijd (8:21 uur KST) vanaf het Kennedy Space Center in Florida.

Artikel door Gaspard SalomonGeplaatst op 28 oktober 2021

Dit is de vierde bemande vlucht van een ruimtevaartuig Draken Bemanningen de derde om Internationaal Ruimtestation (ISS): Op 31 oktober wordt SpaceX Crew-3 gelanceerd om 02:21 uur lokale tijd (08:21 Parijse tijd), waardoor de vaste bemanning op het internationale ruimtestation wordt gedraaid. Er zullen vier astronauten aan boord zijn: Raja Chari (VS), die kapitein zal zijn, ook geselecteerd in 2020 om deel uit te maken van het Artemis-team; Thomas Marshburn (VS), die piloot wordt, al een veteraan van twee ruimtemissies; Kayla Barron (VS), initiële opleidingsduiker, zal de rol van missiespecialist op zich nemen; en Mathias Maurer (Duitsland), een astronaut bij de European Space Agency, die ook missiespecialist is. De vier bemanningsleden blijven voor een periode van aan boord van het Microgravity Laboratory Looptijd Zes maanden zal hij werken onder leiding Thomas Bisket, nadat hij op 4 oktober zijn nieuwe taken had aanvaard.

READ  Elden Ring zet zichzelf niet alleen weer in elkaar, het heeft ook zijn eigen releasedatum

Docking met het internationale ruimtestation ongeveer 22 uur na de lancering

De Crew Dragon-capsule met de vier astronauten wordt op 31 oktober gelanceerd door A Raket Valk 9 Gedeeltelijk herbruikbaar, het werd ook ontwikkeld door SpaceX. Ongeveer tien minuten na de lancering scheidt de capsule zich van draagraket. Het ruimtevaartuig aanmeren aan Internationaal Ruimtestation gepland voor 1Hij is November om 12:51 uur lokale tijd (6:51 uur KST), meer dan 22 uur na de lancering.

Geen NASA Vanaf zaterdag 30 oktober om 22.00 uur lokale tijd is er een continue uitzending over de lancering, het aanmeren, de opening van de luchtsluis en het welkomstfeest. Ondertussen organiseert de Amerikaanse ruimtevaartorganisatie verschillende conferenties, waar journalisten en wetenschappers de kans krijgen om vragen te stellen over de verschillende stadia van de missie en over de wetenschappelijke missies die de astronauten zullen toevertrouwen tijdens hun lange verblijf in een baan om de aarde.

Geïnteresseerd in wat je net hebt gelezen?