Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De releasedatum van de Samsung Galaxy S22 is nooit bevestigd

De Samsung Galaxy S22 wordt rond januari of februari 2022 gelanceerd.

3D-weergave van de Samsung Galaxy S22 Ultra door LetsGoDigital. // Bron: LetsGoDigital – Parvez Khan

serie Samsung Galaxy S22 Stop nooit met het vertellen van de meest tegenstrijdige lekken. klaar voor Zijn fotomodule, verschillende stellingen conflicteren : In een druppel water of in een enkel blok, in de vorm van een P of 11 … Nu is de lanceringsdatum zelf verstrikt in onzekerheid.

volgens Sam MobielDe Samsung Galaxy S22 wordt pas in februari gelanceerd. Voor wie de kwestie op de voet volgt, is dit een beetje verrassend aangezien tot nu toe verschillende geruchten hebben aangegeven dat de massaproductie van de componenten vanaf november 2021 zal starten, met een lancering eind januari 2022.

Dit is wat er de laatste tijd gebeurt Ijs wereld, een vertrouwde gebruiker van hersenloze werkwoorden, zelfs als er in het verleden iets mis is gegaan.

Wat is het meest geloofwaardig?

Vergeet niet te archiveren S21 werd geïntroduceerd op 14 januari 2021 Terwijl de S20 moest wachten tot 11 februari 2020. In ieder geval lijken beide hypothesen op dit moment geloofwaardig.

Helaas, Sam Mobiel Het geeft niet echt details over de bron van zijn informatie, dus het is moeilijk om een ​​nauwkeuriger idee te krijgen van wanneer het zal worden vrijgegeven. De site roept bescheiden op “recente gegevens”.

Het is niet onmogelijk de doos van Galaxy Z Flip 3 En Z-vouw 3 Mogelijk hebt u Samsung gevraagd nog een paar weken te wachten.

Onthoud ook dat met Elektriciteitsrantsoenering in China en de gebrek aan componentenIntroductiedata zijn meer onderhevig aan last-minute wijzigingen dan ooit. De Galaxy S21 FE-spook weet iets van hem.

READ  Malware: u ontvangt deze e-mail, maar klik niet!