Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Sociale zekerheid: waarom moeten sommige patiënten een paar dagen betalen?

Sommige patiënten hebben onlangs voor hun gezondheid moeten betalen vanwege een probleem met de communicatie tussen hun artsen en de sociale zekerheid. In kwestie: Tientallen pogingen om La Poste-berichten te hacken.

Na deze hacks werd de adresverbindingsservice laposte.net zelfs tijdelijk gedeactiveerd. “Het bekijken van e-mailaccounts van laposte.net via een ander platform is vanaf 27 april tijdelijk geblokkeerd. Deze voorzorgsmaatregel blijft van kracht totdat gebruikers van deze methode voor het raadplegen van e-mailaccounts veilig zijn hersteld”, legt La Poste uit aan de krant. Parijs.

Veel gezondheidswerkers waren echter onder de gebruikers van deze e-mailadressen, en sommigen gebruikten het laposte.net-adres als de login-ID voor hun platform voor externe verzending.ziektekostenverzekering.

Het resultaat: deze artsen of verpleegkundigen kunnen niet meer communiceren met de sociale zekerheid. De beroepsbeoefenaar in de gezondheidszorg moet namelijk, na overleg met de arts, een elektronisch ziekteverzekeringsformulier overleggen dat dient als bewijs van de medische handeling die hij zojuist heeft uitgevoerd. Als dit proces per post kan worden gedaan, met behulp van het bruine formulier, is de internetprocedure vaak populair omdat het de betalingstermijn van uw sociale zekerheid verkort.

Dus verbreken van de verbindingsservice voorkomen de doktoren Om documenten naar de sociale zekerheid te sturen, worden patiënten niet onmiddellijk terugbetaald en moeten ze momenteel de kosten betalen. Het wordt terugbetaald wanneer de service wordt gedeblokkeerd.

Volgens informatie van Le Parisien zijn 20.000 gezondheidswerkers getroffen door de blokkering, en La Poste vertelde de krant dat het werkt aan het deblokkeren van de accounts van gezondheidswerkers als prioriteit.