Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Sochaux-Ken, een B-League-schok die verandert in een wedstrijd van schaamte

Dit seizoen is de strijd om promotie in de Ligue 1 hevig. Vanwege de vier directe verhoudingen in Liga 2Aan het einde van het seizoen promoveren slechts twee clubs in de wachtkamer van de elite. Er zijn dus geen belemmeringen. Een scenario dat vechten moeilijker maakt. En dit weekend dreigt een duel om de top in de klimstrijd. Een derde classificatie (30 punten), twee punten achterstand op de tweede plaats. Sochaux Het zou Stade Malherbe de huisvesten Kaïn Deze zaterdag 14 januari om 15.00 uur Maar gisteren maakte SMC tragisch nieuws bekend. ” “Het is met grote droefheid dat Stade Malherbe Caen vandaag kennis nam van de verdwijning van Armelle Moulin, de vrouw van Stéphane Moulin, de coach van het professionele team. De gedachten van voorzitter Olivier Picot, Pierre Antoine Capton, de aandeelhouders en al het personeel en vrijwilligers van de club gaan naar de familie en geliefden.In deze moeilijke tijd verenigt Stade Malherbe Caen zich meer dan welke andere tijd dan ook achter zijn coach en kinderen.. Met rouw verzocht het senior bestuur vervolgens om uitstel van de vergadering naar een latere datum, en de begrafenis van mevrouw Mullan zou dezelfde dag plaatsvinden.

Wat biedt de toekomst voor deze advertentie?

Tot ieders verbazing kondigde Sochaux vanmorgen aan dat hij niet aan dit dringende verzoek kon voldoen en dat de vergadering aanstaande zaterdag zou plaatsvinden zoals gepland. FC Sochaux-Montbeliard heeft woensdag met veel verdriet kennis genomen van de verdwijning van Armelle Moulin, echtgenote van Stade Malherbe Caen-trainer Stéphane Moulin. Het hele FCSM-team leeft mee met de enorme pijn die Stefan Mollen en zijn dierbaren hebben gevoeld. Hij had graag gereageerd op het verzoek van SM Caen om de dag of het tijdstip van de 19e ontmoetingsdag van Ligue 2 BKT tussen de twee teams te wijzigen. Geconfronteerd met de noodzaak om zeer snel overeenstemming te bereiken over een nieuw programma en gezien de organisatietechnische gevolgen hiervan (en met name de moeilijkheid om het juiste controle- en beveiligingspersoneel te mobiliseren), moest FCSM helaas besluiten de wedstrijd te laten spelen op zaterdag 14 januari om 15.00 uur. Samuel Laurent, algemeen directeur van Sochaux Montbéliard, sprak hierover met Olivier Picot, president van SM Caen, en stelde voor dat Stade Auguste Bonal voor de aftrap een minuut stilte in acht neemt ter nagedachtenis aan Madame Armelle Moulin. Ontmoeting.


lezen
Ligue 2: Sochaux Caen is eindelijk verplaatst

READ  Dortmund en Noorwegen trillen

Suchou laat de deur openstaan

Een dubbele reactie leidde vervolgens tot een golf van verontwaardiging het team Hij wees erop dat de universiteit ook van sport zijn (omroeper vergadering) heeft het verzoek van Kane geaccepteerd. Pierre-Antoine Capton, mede-eigenaar van de Norman-club, uploadde zijn Sochaux-tegenhangers op sociale netwerken. “Voetbal is in de eerste plaats een spel. Clubs zijn families. Helaas, zolang sommigen dit vergeten, zullen we zielig gedrag blijven zien. Bedankt voor het steunen van alle andere Ligue 1- en Ligue 2-clubs in de LFP en beIN Sports”. De woede is sindsdien niet meer afgenomen het team Hij voegde er vanavond aan toe dat de SMC, die weigerde in het openbaar te spreken, aankondigde zaterdag niet naar Sochaux te gaan. Voor Caennais is de deal simpel: iedereen zal aan de kant van Stéphane Moulin staan, niet die van Bonal.

Wat biedt de toekomst voor deze advertentie?

Geconfronteerd met deze controverse, verbrak de Dubest-club uiteindelijk voor de tweede keer het stilzwijgen in een poging zijn weigering uit te leggen via zijn algemeen directeur, Samuel Laurent. “Er is geen vijandschap tussen Caen en Sochaux. Caen heeft ons echter op de hoogte gebracht van het verzoek om de wedstrijd uit te stellen. Ik denk dat al het personeel een laatste eerbetoon wilde brengen aan de vrouw van de coach. Ze kwamen met drie data, vrijdag, zondag om 15.00 uur of maandag om 20.45 uur. Voor ons is het onmogelijk om het wedstrijdschema op zo’n korte termijn te wijzigen. Het is niet mogelijk.”Hij voegde eraan toe dat de vertraging tot aanzienlijke extra kosten zou leiden. Ik weet niet zeker of deze financiële rechtvaardiging gepaard gaat met momenten van rouw, maar Samuel Laurent liet de deur toch open: “We hebben verplichtingen met Yverdon (voor een vriendschappelijke wedstrijd op vrijdag 20 januari, noot van de redactie), als we die afzeggen voor een ontmoeting met Caen, zullen we dat met Yverdon uitleggen, dat is alles. Het komt ons goed uit, als we tijdig gewaarschuwd worden.” .” Zal het gezond verstand uiteindelijk zegevieren?

READ  gemak. Rissois Sébastien Haller betreedt de geschiedenis van de Champions League

kroeg. de
updaten