Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Snel hervatten op Xbox Series X | S: Meer verbeteringen en opties komen eraan | Xbox One

Een nieuwe “Quick Resume”-functie is vorige week voor sommige leden aangekomen Xbox InsiderDit is echter niet de laatste verbetering die de Xbox-teams willen aanbrengen.

Binnenkort zijn er meer opties beschikbaar voor Quick Resume op Xbox

Als je het nog niet hebt gezien Nieuws van vorige weekMerk op dat Xbox Insiders in het bètaprogramma nu games kunnen installeren in Quick Resume. Dit betekent dat ze Xbox Series X- en Xbox Series S-consoles kunnen dwingen om twee games in deze staat te houden, zonder tijdslimiet en ongeacht welke andere games daarna zijn uitgebracht.

Met deze welkomstfunctie voorspel je welke games je binnen enkele seconden daarna kunt herstarten, bijvoorbeeld tijdens een avondje met vrienden.

Op Twitter verwelkomde een gebruiker met het handvat “phyerboss” het initiatief en bood andere ideeën aan om Xbox te verbeteren:

  • Je hebt de mogelijkheid om automatische HDR in games in of uit te schakelen
  • Je hebt de mogelijkheid om FPS Boost in games in of uit te schakelen
  • Je hebt de mogelijkheid om het in de wachtrij plaatsen van sommige games uit te schakelen voor een snelle hervatting

Het goede nieuws is dat de woorden zijn gehoord. Hoewel details onbekend blijven, reageerde Xbox via Jason Ronald dat teams werken aan andere verbeteringen aan de Quick Resume om “spelers meer opties te geven”.

Welke nieuwe functies zou je graag op Xbox willen krijgen? Vertel het ons in de comments of op meningsverschil.

READ  Ontdek het geheim achter zijn verbazingwekkende efficiëntie bij het omzetten van licht in energie