Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

SNCF-staking dit weekend 29 oktober – 1 november: Wat u moet weten

Geschreven door Cecil D. Geplaatst op 26 oktober 2021 om 13:11

De SNCF hernieuwt haar staking voor het weekend van 29 oktober tot 1 november 2021 met de aankondiging van verschillende verstoringen op de TGV Atlantique-as. De verwachting is dat dit weekend weer meerdere treinen worden uitgesneden.

Een zware klap voor de Fransen die dit planden op vakantie gaan Dit weekend vanaf Van 29 oktober tot 1 november 2021 : Vakbonden CGT-Cheminots, SUD-Rail en CFDT-Cheminots hernieuwen hun oproep voor staking SNCF-spoorwegwerkers op het TGV-knooppunt Atlantique. We moedigen treinbestuurders aan om: Mobilisatie van vrijdag 29 oktober 12.00 uur tot maandag 1 november 12.00 uur. »

Gast op BFMTV op vrijdag 22 oktober, vertegenwoordiger voor Sud Rail Fabian Villido Hij gaf aan van plan te zijn deze stakingsbeweging te verlengen. Elk weekend tot januari. »

Vakbonden eisen betere arbeidsomstandigheden en hogere salarissen voor werknemers. Onderhandelingen tussen werknemers en werkgevers zijn al aan de gang, maar zijn volgens het management niet succesvol geweest SNCF.

vakbonden veroordelen meer dan ooits”, terwijl gemiddeld het .-bestand Een vergoeding van het personeel neemt af. Ze klagen ook over onderbezetting, weigering van vakanties en onderbezetting. Chaos De totale business, die het management niet lijkt te kunnen managen.

Treinen die dit weekend goed rijden, moeten tegen een stootje: SNCF raadt mensen aan die hun kaartjes nog niet hebben gekocht Verslaggever hun reis, indien mogelijk. Degenen wiens trein dit weekend is geannuleerd, kunnen ” maken Terugbetaling waar Wissel hun tickets in Voor een andere datum en dat is gratis ‘, stelt het bedrijf gerust.

READ  Vier autoreuzen in de hot seat, die hun eigenaren compenseren?

Dus verwacht zware verkeersopstoppingen op de lijnen De TGV INOUIEn OUIGO van en naar Bretagne, De Baie de la Loire, De Centrum Val de Loire, De Nieuw Aquitanië en deOccitanië, evenals op Intercités Nantes / BordeauxEn Bordeaux / MarseilleEn Toulouse / Hendaye en verder tussen nachtsteden. Eind oktober worden de assen tussen Parijs en Rennes, Bordeaux, Toulouse, Montauban of Tarbes getroffen door de staking.

Het aantal treinen is nog niet bekend verwijderd, En de hoeveelheid treinverkeer die door deze sociale beweging zal worden beïnvloed. tegenElke klant moet persoonlijk worden gecontacteerd door: Mail of door kort bericht ; De Het management van de SNCF heeft beloofd alle betrokken passagiers te informeren of hun trein zal rijden of niet.