Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Sluiting Xbox 360-winkel in 2024: wat is de impact op games en films?  |  Xbox One

Sluiting Xbox 360-winkel in 2024: wat is de impact op games en films? | Xbox One

Microsoft kondigt aan dat de Xbox 360 Store wordt gesloten en gesloten. Dit zal volgend jaar niet meer werken en heeft gevolgen voor zowel Xbox 360-games als gekochte films en tv-content. Hier is alles wat u erover moet weten.

Het einde van het Xbox 360-tijdperk, maar bedankt voor de achterwaartse compatibiliteit

De Xbox 360 werd gelanceerd in 2005, dus we vieren dit jaar zijn 18e verjaardag. Maar het verhaal staat op het punt weer te veranderen nu Microsoft zich voorbereidt om de Xbox 360 Store te sluiten, met gevolgen voor games en films. De winkel sluit naar verwachting op 29 juli 2024. Dit is wat er op die datum zal gebeuren.

  • Het is niet langer mogelijk om games, entertainmentcontent en andere entertainmentcontent te kopen in de Xbox 360 Store, noch via de console, noch via de speciale site.
  • De Microsoft Movies & TV-app werkt niet op Xbox 360, wat betekent dat tv- en filmcontent niet kan worden bekeken op je Xbox 360. Gekochte films en inhoud kunnen echter in de app worden bekeken. & TV beschikbaar op Windows 10- of 11-apparaten, maar ook op Xbox One en Xbox Series X | S.

Alle content die je in de Xbox 360 Store hebt gekocht, blijft in je bibliotheek staan ​​en kan op deze apparaten worden bekeken.

Als games op deze datum niet meer kunnen worden gekocht, kunnen ze nog steeds worden gespeeld. Xbox Teams stelt dat content van eerder gekochte Xbox 360-games nog steeds beschikbaar zal zijn om te spelen, niet alleen op de Xbox 360-console, maar ook op Xbox One en Xbox Series X | S via achterwaartse compatibiliteit.

READ  Thomas Pesquet waarschuwt Emmanuel Macron tijdens het tweezijdige Elysee / International Space Station

Microsoft zet zich in om Xbox 360-games in de toekomst te blijven ondersteunen en spelers in staat te stellen eerder gekochte content opnieuw te downloaden en contact te maken met vrienden.

Kortom, je kunt tot 24 juli 2024 games en content blijven kopen in de Xbox 360 Store. Na die datum is dat niet meer mogelijk, maar je kunt uiteraard alle games blijven spelen die je bezit, op disc of zonder fysiek. Coördineer, offline of online met je vrienden.

Microsoft voegt eraan toe dat je na 29 juli 2024 nog steeds achterwaarts compatibele Xbox 360- en Xbox Original-games en downloadbare content kunt kopen op Xbox One en Xbox Series X | S en Xbox.com. Er zijn honderden achterwaarts compatibele Xbox-games, we kunnen Red Dead Redemption, Assassin’s Creed IV Black Flag of de oude Call of Duty noemen!