Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Silent Hill: Konami heeft mysterieuze foto’s verwijderd – Nieuws

C’est sur son compte Twitter que Dusk Golem, un nom qui revient fréquemment lorsqu’il s’agit de fouiller dans les coulisses des jeux d’horreur, a publié ces images vendridi en prétendant qu’elles sont issues Hill d’un in voortgang. Een gesigneerde illustratie uit oktober 2020 draagt ​​de handtekening van Masahiro Ito, artistiek directeur van de eerste drie afleveringen van de saga. We zien ook wat de hoofdpersoon zou kunnen zijn, ten prooi aan wat lijkt op de nachtmerries van een gekwelde tiener.

Volgens de auteur van het lek zal Sony Interactive Entertainment een “deelnemer” zijn in het project en dit laatste zal het resultaat zijn van een samenwerking tussen verschillende studio’s. Wat deze afbeeldingen enige geloofwaardigheid geeft, is natuurlijk het feit dat het Twitter-account van Dusk Golem een ​​paar uur later werd onthuld DMCA-klacht Van Konami zelf.

Vergeet niet dat Konami al actief zal zijn met verschillende partnerstudio’s om kleur terug te brengen in Silent Hill, maar ook in Metal Gear Solid en Castlevania. Ter herinnering: Konami had eerder overwogen om belangrijke aankondigingen te doen op E3 ​​2021 confiscatie.

In het geval van Silent Hill geven bronnen duidelijk de start van meerdere projecten aan. Naast het beeld dat op deze foto’s wordt weergegeven, had de Poolse studio Bloober Team (The Medium) van zijn kant een nieuwe versie van de zeer populaire Silent Hill 2 geërfd, met een herwerkt puzzelprogramma en nieuwe eindes, als we de bronnen Jeff Groep. Nogmaals, Sony Interactive Entertainment zal erop staan, wat zal resulteren in een tijdelijke console exclusief voor de PS5.

READ  NVIDIA Canvas: de tool die je lelijke tekeningen in landschappen verandert, is eindelijk hier