Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Senegalese minister van Sport zet Aliou Cisse en de Teranga Lions onder druk voor Qatar

De elfde wereld is begonnen De mooiste Ligue 1 Uber Eats shirts 2022/23

Senegal is voor de tweede keer op rij gekwalificeerd voor de WK-finale en zal naar verwachting een vreemd land zijn dat voor veel teams een probleem kan vormen. Afrikaanse kampioenen met spelers van wereldklasse in bijna alle lijnen (Edward Mendy, Kalidou Koulibaly, Sadio Mane) De Teranga Lions zullen naar verwachting worden geïnformeerd door het Senegalese volk, maar ook door de minister van Sport van het land, Matar Ba, die sprak over National Sports Dagelijks log (geplaatst door SenActu).

“We moeten het doen (een goed WK). Het zou geen aanname moeten zijn. Senegal zou een geweldig WK moeten hebben. Met 44 maanden aan de top van Afrika op de FIFA-ranglijst, zou Senegal het moeten dragen en verdedigen in de wereld Cup. Africa. Dat laat zien Maar we moeten ons voorbereiden om de strijd aan te gaan, zoals we deden in de African Cup.Ik heb goed geluisterd naar de laatste mediaverklaring van coach Aliou Cisse die zei dat we eigenlijk niet naar het WK gaan om de cijfers goed te maken, gaan we daarheen voor een welomschreven doel, om te vechten. Niet om grenzen te stellen. Dit is erg belangrijk.”

Om uit groep A te komen, zullen Aliou Cisse en zijn mannen zich moeten ontdoen van Ecuador en Qatar, die in hun thuisland maar vooral in Nederland zullen zijn. Een combinatie die niet makkelijk is maar wel gespeeld kan worden voor Senegalezen.

samenvatten

Afrikaanse kampioenen met spelers van wereldklasse in bijna alle lijnen (Edward Mendy, Kalidou Koulibaly, Sadio Mane) De Teranga Lions zullen naar verwachting worden geïnformeerd door het Senegalese volk, maar ook door de minister van Sport van het land, Matar Ba, die sprak in de National Sports Registreer The Daily (geciteerd door Senacto).