Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Segolene Royal verpest Eurovisie 2024 en negeert Slimane volledig

Segolene Royal verpest Eurovisie 2024 en negeert Slimane volledig

Geschreven door Louise Martin | editor

Koh Lanta, Les Marseillais Maar ook getrouwd met First Looks… Louise Martin is een tv-persoonlijkheid die in haar vrije tijd de taarten die ze bewondert probeert na te maken in het bijzijn van de beste banketbakker… Maar het blauwe schort is onwaarschijnlijk winnen! Sociale netwerken hebben geen geheimen voor haar, het laatste nieuws en de laatste aanbiedingen, ze kent ze allemaal. Het neemt de levens van je favoriete sterren onder de loep en bewondert veel de outfits van Nicky Doll in Drag Race France. Een beetje nekplezier

Op zaterdag 11 mei 2024 vond de 68e editie van het songfestival plaats in de Zweedse stad Malmö. De finale werd gewonnen door de Zwitserse kandidaat Nemo, terwijl Suleiman, die de kleuren van Frankrijk verdedigde, de vierde plaats erfde. Maar op

Segolene Royal verpest Eurovisie 2024 en negeert Slimane volledig

De rest volgt na de aankondiging

Een evenement dat de voorpagina van alle internationale media haalde. Aanstaande zaterdag 11 mei 2024 had de 68e editie van het Eurovisie Songfestival, georganiseerd in Malmö, Zweden, het voordeel dat het de menigte in vuur en vlam zette. Zangeres Slimane, een trotse vertegenwoordiger van Frankrijk, gaf de kijkers een geweldig optreden, dat ook veel reacties kreeg op sociale netwerken. Vooral zijn a capella partij! In de hemel beëindigde Vita’s grote vriend tot zijn grootste vreugde zijn optreden onder daverend applaus. De avond eindigde echter met de overwinning van de Zwitserse kandidaat Nemo. Wat Suleiman betreft, die niet onverdiend was, hij behaalde de vierde plaats.

READ  Video – “It's a Military System”: de grootste winnaar van de spelshow onthult hoe hij miljonair werd

Als de passage van Slimane koste wat kost in de pers en op internet wordt besproken, heeft voormalig minister Ségolène Royal, ook columnist voor C8, in zijn ogen een kwaadaardige tweet gepubliceerd die alleen maar zal bewegen “Lelijkheid, vulgariteit, grofheid en provocativiteit“.”Het was geen muzikale talentenjacht”, protesteerde de voormalige partner van François Hollande en de moeder van hun vier kinderen.Het is te hopen dat geen enkele euro publiek of Europees geld naar deze sombere farce zal gaan (op enkele uitzonderingen na), en dat er vragen zullen worden gesteld over het kostuum- en paradegezelschap dat heeft plaatsgevonden en over degenen die daarvoor hebben gekozen. Afgetrokken“, schrijft de politicus op het sociale netwerk.

Met haar pen wilde Ségolène Royal transparant en standvastig zijn in de keuze van de kleding die op het podium werd gekozen. “Waren het de zangers zelf vrij om de aanstootgevende, zielige outfits die de organisatoren hen dwongen te dragen, af te wijzen?– vroeg de gelukkige moeder van een groot gezin. Ze beëindigde haar tirade zonder Slimane te citeren, die ze duidelijk negeert vanwege zijn anti-Eurovisiepamflet: “Er is een serieus onderzoek naar de methoden nodig, evenals een gedetailleerde financiële evaluatie van deze vervallen maar duidelijk dure galerij. Cultuur, muziek en Europa moeten elkaar respecteren, anders zal niemand ze meer respecteren.”

Slimane werd op de korrel genomen door Ségolline Royal, maar niet door Marie Meriam

READ  Kate Middleton werd geraakt door piano te spelen op haar kerstfeest

Marie-Myriam, de laatste Franse songfestivalwinnares (1977, noot van de redactie), prees op haar beurt uiteraard het enorme talent en de betrokkenheid van Slimane op de set van de show. Goedemorgen ! de ochtend TF1 op maandag 13 mei.

Hij heeft een geweldige prestatie geleverd en ik zei op mijn Facebook-pagina (…) dat hij in ieder geval een geweldige carrière zal hebben, en dat hij zelfs een internationale carrière verdient (…). Ik wou dat hij zou winnen. Voor mij was het een echt lied (…) gezongen met hart en ziel.