Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Morgen is van ons: wat staat je te wachten in aflevering 1685 van dinsdag 14 mei 2024 [SPOILERS] – Nieuwsseries op tv

Morgen is van ons: wat staat je te wachten in aflevering 1685 van dinsdag 14 mei 2024 [SPOILERS] – Nieuwsseries op tv

In de volgende aflevering van ‘Tomorrow Belongs to Us’… verslechtert de toestand van Manon aanzienlijk. Chloe’s lot neemt een nieuwe wending. Charles en Victor bedenken een plan achter de rug van de politie om.

Waarschuwing, de volgende paragrafen bevatten spoilers voor de aflevering van Tomorrow Belongs to Us die morgenavond op TF1 wordt uitgezonden! Als je het liever niet weet, lees dan niet.

Dinsdag 14 mei Morgen is van ons…

Manon is het slachtoffer van gif

Nadat ze zich onwel voelde, werd Manon naar het ziekenhuis gebracht.

Volgens Aaron, die nog steeds een toxicologische test aanvraagt, hebben de tests niets abnormaals of gevaarlijks opgeleverd. Hij wijt het ongemak van het kleine meisje aan alles wat er onlangs in haar leven is gebeurd. Aan zijn bed is William erg ongerust. Geconfronteerd met Manons aandrang om naar huis terug te keren, stemde hij in met de voorwaarde dat hij om beurten met de Schouwers voor haar zou zorgen.

Op het politiebureau verzekerde Schouwer William telefonisch dat ze vroeg in de middag voor hun dochter zou kunnen zorgen. Vervolgens voegt ze zich bij Karim en Martin om het onderzoek te evalueren. Omdat ze nog steeds geen spoor hebben van de familie Curtis, vraagt ​​Martin Aurore om Etienne in het ziekenhuis te gaan ondervragen. Ze gehoorzaamt haar baas, ook al weet ze dat Etienne zich niet zal overgeven. In feite levert het hem geen enkele informatie op.

Ondertussen lijdt Benedict aan vermoeidheid. Luna staat erop een pauze te nemen. Dorian geeft water aan zijn moeder, die vreest dat het hen te veel zal vertragen. Ze stelt voor om zich bij een groep wandelaars aan te sluiten door hen te laten geloven dat ze verdwaald is, zodat ze zonder haar verder kunnen. Maar Dorian weigert haar te verlaten. Hij motiveert haar om niet op te geven en heeft het volste vertrouwen in het plan van haar vader.

READ  Ben Affleck vertelt over zijn 'prachtige verhaal' met Jennifer Lopez

Manon van haar kant staat erop dat William haar na de lunch met rust laat. De jonge vrouw zit op de bank terwijl ze op haar moeder wacht, met buikpijn.

Op het politiebureau overwegen Martin en Karim de resterende opties met betrekking tot de familie Curtis: ofwel bereiken ze Spanje per boot, ofwel bereiken ze Spanje te voet. Dankzij het door Damien ontwikkelde algoritme hebben ze een idee waar ze zich zouden kunnen bevinden op de paden die daarheen leiden. Martin besluit daarheen patrouilles te sturen en contact op te nemen met het kantoor van de zeehavenchef.

De Curtises van hun kant gaan koste wat het kost door, zich afvragend of ze Étienne uiteindelijk zullen vinden of dat deze zichzelf voor hen zal opofferen.

In het ziekenhuis deelt Renaud de resultaten van Manons toxicologische test met William: het kleine meisje is het slachtoffer van een giftige stof en moet dringend zorg krijgen. William belde onmiddellijk zijn vrouw om haar te waarschuwen. Terwijl ze het avondeten aan het klaarmaken was, vond laatstgenoemde haar dochter bewusteloos op de grond in de eetkamer…

Werd Chloe toegelaten tot de wedstrijd?

In het ziekenhuis merkt Renaud dat Marianne helemaal niet naar hem luistert. Sterker nog, ze zit aan haar telefoon gekluisterd totdat ze eindelijk het telefoontje krijgt waarop ze heeft gewacht.

Chloe van haar kant probeert zichzelf op alle mogelijke manieren te vermaken, in tegenstelling tot Alex, die achter zijn computer blijft zitten om de resultaten van de verpleegwedstrijd te achterhalen.

Later komt Marianne haar dochter vertellen dat ze is uitgekozen voor de wedstrijd. Iedereen proost op dit succes.

READ  Deal gesloten - De passage van de kerstman in de parade treft netizens

Charles gehoorzaamt Victor

In “The Spoon” probeert Charles opnieuw contact te maken met Damien. Hij geeft toe dat hij echt wilde dat zijn relatie met Jessica zou werken. Van nu af aan moet hij vooruit, vooral door werk te vinden. Hij heeft echter geen netwerk in Set. Ondertussen onderbreekt Lisa hen en Damian zorgt voor de introducties. Charles knoopt gemakkelijk een gesprek met haar aan en biedt aan om met hem te lunchen.

Ze vinden een gemeenschappelijk eerste punt omdat ze allebei op zoek zijn naar een nieuwe baan. Charles vertelt hem over het faillissement van zijn hotel in Griekenland, terwijl Lisa hem vertelt waarom ze is geschorst van haar baan als politieagente.

Aan het eind van de dag maakt Lisa zachtjes de spot met Aarons jaloezie als ze ziet dat ze met Charles aan het lunchen is. Victoire heeft plezier.

Charles meldt zich van zijn kant bij Victor, die hem vraagt ​​om samen te werken met de politie van Sète. Charles zegt dat hij er beetje bij beetje zal komen, eerst met Lisa en Damian. Maar Victor vindt dat niet genoeg en zet hem onder druk.