Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Schotse feds beperken kopspel om tegenslagen aan te pakken … / other leagues / Scotland / SOFOOT.com

Schotse feds beperken kopspel om tegenslagen aan te pakken … / other leagues / Scotland / SOFOOT.com

Stevig lopen we op de kop.

Op dat moment lijkt het zelfs Engels Ze verloochenen hun oude goed Schop en haast dichtbij te komen Tiki takaDit is het nieuws dat je hebt gepost voogd Het lijkt erop dat hij in de richting van de revolutie gaat.

Sterker nog, de Schotse voetbalbond verbood profclubs om de pet te gebruiken tijdens de training de dag voor en de dag na een wedstrijd. Een beslissing genomen om de problemen rond hersenbeschadiging bij ex-voetballers aan te pakkenstudie toonde aan Dat Voormalige profvoetballers hadden drie en een half keer meer kans om dementie en andere ernstige neurologische aandoeningen te ontwikkelen. . Dat bleek ook uit een studie van de University of Glasgow in 2019 “Voormalige professionals hadden drie en een half keer meer kans om te overlijden aan een hersenziekte dan enig lid van het publiek, vijf keer meer kans om te overlijden aan de ziekte van Alzheimer en vier keer meer kans om te overlijden aan motorneuronziekte.” progressief verlies van motorneuronen leidend tot progressieve verlamming.

Hoofdverboden zijn al gepromoot in het VK voor kinderen, in Schotland al in 2020 en in Engeland Vorige zomer.

Maar het is ok├ę, we hebben het allemaal al gedaan, Zekering op Peter Crouch?
BB

READ  Bruno Latour, de filosoof die de wetenschap deconstrueerde, sterft