Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Scheidt Apple van de controversiële Antonio García Martinez 🆕

Scheidt Apple van de controversiële Antonio García Martinez 🆕

Update 13/05, 4 uur – Nou, het zal niet te laat zijn: ondanks protest van veel van zijn medewerkers, heeft Apple simpelweg besloten zich te splitsen van Antonio Garcia Martinez, die aan het begin van de week werd aangenomen om zich aan te sluiten bij het team dat verantwoordelijk is voor het adverteren in de app. Store en Apple News.

« Bij Apple hebben we er altijd naar gestreefd een inclusieve en gastvrije werkplek te creëren waar iedereen wordt gerespecteerd en geaccepteerd. », Kondigde de fabrikant aan aan de Amerikaanse pers. ” Er is hier geen plaats voor gedrag dat mensen vernedert of discrimineert Dit verhaal belicht de tekortkomingen van het wervingsproces van Apple, maar het proces omvat wel een antecedentenonderzoek en meerdere interviews.


Origineel artikel, 5/12 – De Recent dienstverband bij Antonio Garcia Martinez Past niet bij sommige Apple-medewerkers. Verscheidene van hen hebben een verzoekschrift ingediend om een ​​onderzoek naar zijn benoeming te eisen, aldus rapporten de rand. Het probleem is niet dat hij een voormalige Facebook-medewerker is – het openlijke conflict tussen de twee bedrijven is niet erg drastisch – maar hij maakte opmerkingen die in strijd waren met de waarden van Apple.

Indieners verwijzen naar tientallen fragmenten uit Anarchie-apenDe autobiografie van Antonio García Martinez, uitgebracht in 2016, maakte destijds veel herrie, omdat het een zuur beeld schetst van Silicon Valley en veel van de uitspraken al controversieel waren. De meeste vrouwen bevinden zich in de Golfregio [la région de San Francisco, ndr] Ze zijn schattig, broos, verwend en goedgelovig ondanks hun beweringen van alledaagsheid, en over het algemeen vol walging., Schrijft bijvoorbeeld een voormalig Facebook-productmanager in de advertentiesector.

READ  Op de aarde gericht, indrukwekkend en onzeker... Wat is deze gigantische zonnevlek die astronomen vragen oproept?

In een artikel uit 2016 gewijd aan dit boek, Gizmodo Hij gaf aan dat Antonio Garcia Martinez blij was om de hoaxes die op Facebook en elders plaatsvonden te beschrijven, maar dat hij zelf schuldig was aan wangedrag. De journalist merkte op dat de brand uitbrak met homofobie en vrouwenhaat.

De controversiële verklaringen van Antonio García Martinez zijn in tegenspraak met de toezeggingen van Apple op het gebied van inclusie en diversiteit, zeggen de indieners (aantal onbekend) tegen de functionarissen die verantwoordelijk zijn voor deze kwesties. Werknemers vragen om een ​​onderzoek om te bepalen hoe deze opmerkingen zijn genegeerd tijdens de wervingsfase, samen met maatregelen om ervoor te zorgen dat dit niet opnieuw gebeurt. Ze roepen niet op tot het ontslaan van Antonio García Martínez, maar ze eisen dat hem op zijn minst de macht wordt ontnomen bij het aannemen van beslissingen.

Apple heeft voorlopig geen commentaar gegeven op de situatie.