Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

“Schandaal”, volgens Clement Bon

Volgens de Franse staatssecretaris voor Europese Zaken hebben degenen die aan de macht zijn die homoseksuelen discrimineren “niets te doen in de Europese Unie”.

Antidiscriminatie isculturele strijd“Europa zou de kwalificaties moeten leiden”, zei de Franse staatssecretaris voor Europese Zaken op donderdag 8 juli.schandaal»De wet die wordt beschuldigd van discriminatie van LHBT-mensen, wordt van kracht in Hongarije.

«Het is een gemene wet die pedofilie en homoseksualiteit verenigt. Het is een schandaal vandaag in Europa» Gelukkig Clement Bon-Yom Frankrijk 2veroordeelt degenen dieOverweeg discriminatie en gebrek aan respect voor gelijkheid van basisrechten mogelijkDe voorzitter van de Europese Commissie, Ursula von der Leyen, dreigde woensdag 7 juli met het starten van een inbreukprocedure tegen Hongarije als het deze wet niet zou intrekken.

«Het is een cultuurstrijd‘ drong Clément Bonn aan, die er zelf openlijk van uitgaat dat hij homo is.Helaas zien we gevallen vermenigvuldigen, we zagen het opnieuw in Georgië ten tijde van de LGBT-demonstratie van vorige week“Berouw. “Ik denk dat er een zeer gevaarlijke drift is in Europa en dat we ons arsenaal moeten versterkenWel vindt de minister dat landen met discriminerende wetgeving niet mogen worden uitgesloten van de EU.

«Scheidsrechters die dat doen hebben niets te maken in de Europese Unie, maar ik begrijp niet iedereen. Er zijn verenigingen die opkomen voor de rechten in Polen en Hongarije, dat wil ik niet horen Europa staat niet aan jouw kant. Er zijn miljoenen mensen die om Europese waarden geven, om gelijkheid en op ons vertrouwen om ervoor te zorgen dat deze waarden worden gerespecteerd.» slagen.

READ  Covid-19: “Deze nieuwe variant is mogelijk besmettelijker dan de vorige”, waarschuwt deze infectiewetenschapper

Hongarije opgezegd op woensdag.Ongekende campagne“Brussel leidde tegen hem. Dit zou een inbreukprocedure kunnen openen voor het overtreden van Europese wetgeving, wat kan leiden tot verwijzing naar het Hof van Justitie van de EU en financiële sancties.