Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Samsung wil heel snel Android 12 en OneUI 4 lanceren

Na de lancering van Android 12 van Google in AOSP-versie, wil Samsung doorgaan en het naar zijn smartphones brengen.

launch Android 12 Het volgt niet de klassieke kalender die Google enkele jaren geleden heeft geïmplementeerd. Meestal kwamen vanaf de lente-bèta veel smartphones in de bèta voordat het systeem aan het einde van de zomer voor de snelste werd vrijgegeven. In plaats daarvan hebben we Android 12 waarvan de bèta meer geheim was, in de loop van de tijd werd verlengd en nog niet in oktober werd uitgebracht.

Google is goed gelanceerd AOSP-versie van Android 12 Om fabrikanten en ontwikkelaars in staat te stellen hun werk serieus aan te passen aan de nieuwe versie, maar tot nu toe biedt het bedrijf Android 12 nog niet op eigen pixels aan. Een situatie die Samsung niet lijkt te bevredigen, die graag vrij snel een publicatie wil geven over Galaxy-smartphones.

Voer Android 12 uit op Galaxy vóór 2022

Volgens een bericht van Samsung aan zijn community wil het bedrijf Android 12 in een stabiele release publiceren.Uiterlijk in decemberOf over een paar weken op het moment van schrijven.

NS Android 11Samsung gelanceerd De stabiele versie in Frankrijk op 14 december voor Galaxy S20. Het lijkt er dus op dat het bedrijf de vertraging wil goedmaken die is veroorzaakt door Google om zijn kalender niet te wijzigen en de gewoonte te behouden om de nieuwe vlaggenschipversie van het systeem in december op zijn vlaggenschepen voor dit jaar te lanceren.

Samsung biedt al aan Android 12 bètaversie met One UI 4-interface op sommige van zijn smartphones. Het bericht van Samsung geeft echter aan dat de kalender nog enigszins onzeker is. De Nieuwe Galaxy uitgepakt vanaf 20 oktober Het is misschien de kans om meer te leren.

READ  Lego toetsenbord om je bureau te versieren