Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Metroid Dread: Werknemers hebben geen krediet ontvangen vanwege onvoldoende werktijd

Roberto Megias, 3D-artiest, Geplaatst op 12 oktober op LinkedIn : “Ik wil het Metroid Dread-team oprecht feliciteren met het uitbrengen van deze uitzonderlijke titel. Ik ben niet verrast door zijn kwaliteit, er zat een dosis talent in het team. En ik kan dat bevestigen, wetende dat ik, ondanks dat ik niet in de game-credits verscheen, acht maanden deel uitmaakte van dat team.“.
De zaak staat dus niet op zichzelf: Tania Benaranda, een 3D-animator nu bij Pendulo, Hij bevestigde ook de verdwijning van zijn naam van de aftitelingHoewel ze tussen november 2019 en mei 2020 aan de game heeft gewerkt, heeft ze zelfs een aantal van haar animaties opnieuw in het eindproduct geïntroduceerd. Ten minste twee andere bronnen die aandrongen op anonimiteit, bevestigden dat ze zich zorgen maakten, van wie er één tot Vandal doorgaf dat dit soort praktijken gebruikelijk waren.

Nadat ze contact hadden opgenomen met Vandal, antwoordde MercurySteam-studio met een woordvoerder dat deze situatie in overeenstemming is met een intern beleid: een persoon die minder dan 25% van zijn totale ontwikkelingstijd aan een game heeft gewerkt, verschijnt niet. Niet in zijn credits. Volgens Vandaalse bronnen is de ontwikkeling van Metroid-dread Het zal tussen de drie en vier jaar duren. MercurySteam kan dus van de lijsten de bijdragen wissen van ontwikkelaars die minder dan een kwart van deze periode zouden zijn gebleven.

Afgezien van de onaanvaardbare aard van de praktijk…’Of het nu 1% of 25% van de ontwikkeltijd blijft, als je meedoet, moet je me in de aftiteling zettenEen bron bevestigt – Roberto Megias speculeert dat zijn naamsvermelding in verband kan worden gebracht met zijn vertrek.Deze laatste heeft al ontdekt dat MercurySteam 42 dagen opzegtermijn oplegt in zijn contracten, veel langer dan het minimum van 15 dagen dat vereist is door de Spaanse arbeidswetgeving, en het leidt waarschijnlijk tot een boete bij niet-naleving. Roberto Mejia en een van zijn collega’s waren bang dat geen van beide in de aftiteling zou verschijnen. Metroid-dread.

READ  Qualcomm belooft een ARM PC-chip die 50% efficiënter is dan de M2-chip van Apple