Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Sampaoli bevestigt interesse in Delort

Jorge Sampaoli, langverwacht na de Nice-OM-evenementen, sprak ook over de transferperiode van donderdag, twee dagen voor de OM-ASSE-schok. In antwoord op een vraag over het gerucht van Andy Delort bevestigde de Argentijnse coach zijn interesse in de aanvoerder en het doel van de MHSC-club, maar erkent dat het dossier ingewikkeld is. FC Herault zal al € 10 miljoen claimen, omdat niet alleen OM geen lening met koopoptie kon aanbieden.

‘Ik heb hem altijd als een 9 van OM gezien’

“Ja, hij is een speler die ons interesseert. Hij heeft zeer goede eigenschappen voor het doel, hij is moedig, Sampaoli werd gevangengenomen. Ik heb het altijd gezien als de 9 van OM, vanwege zijn kenmerken en profiel. Maar helaas is er een onmogelijkheid vanwege de marktwaarde. Ik heb lang over Andy Delort gesproken bij de club. Maar goed, de cijfers (voor zijn transfer) maakten dat voor ons niet mogelijk.”

De Argentijnse coach gelooft er niet veel in, maar heeft toch nog wat hoop: “Misschien gaat er een deur open aan het einde van de transferperiode, maar soms is het moeilijk om aan de wens van de coach te voldoen, ten eerste vanwege de competitieregels en ten tweede omdat de club op dit moment praktisch geen spelers heeft verkocht, dus het is een beetje moeilijk om spelers te kopen.”

Delort heeft ook Nice het hof gemaakt en het einde van deze transferperiode in de Ligue 1 geactiveerd. Het volledige punt op het profiel van Delort is hier.