Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Salaris, contract en wat Luis Enrique tekende bij Paris Saint-Germain

Salaris, contract en wat Luis Enrique tekende bij Paris Saint-Germain

5 juli 2023 om 23:00 uur door Emanuel Bernard

Luis Enrique is de nieuwe coach van Paris Saint-Germain.

“Ik ben blij om naar Parijs te komen om een ​​nieuwe ervaring op te doen. Het is erg opwindend om nieuwe mensen te ontmoeten, in deze stad te wonen, een nieuwe taal te leren en vooral om Paris Saint-Germain te trainen.” Dit zijn de eerste woorden door Luis Enrique Via een persbericht, voor de eerste officiële toespraak De nieuwe coach van Paris Saint-Germain.

Luis Enrique tekende voor twee jaar bij Paris Saint-Germain

De 53-jarige Spaanse technicus tekende woensdag 5 juli officieel bij de Franse kampioenenclub. Luis Enrique heeft het stokje overgenomen van de eerder vandaag ontslagen Christophe Galtier en heeft op 30 juni 2025 een contract getekend voor de komende twee seizoenen. Roma en FC Barcelona nemen het over. Met een nettosalaris van 8 miljoen euro per seizoen.

De best betaalde coach in de Franse competitie

Beoordeling gegeven vanaf Hij drukt Italiaans, zonder de individuele of groepsbonussen waarin het systeem voorziet. Luis Enrique wordt de best betaalde coach voor het net begonnen seizoen 2023-2024 in de Ligue 1. Barcelona, ​​​​waardoor hij een overtuigende treble, La Liga, Champions League en Spaanse beker heeft veiliggesteld. Hij leidde het Spaanse nationale team tijdens zijn laatste missie.READ  24 spelers riepen zich op om Spanje ter voorbereiding te ontmoeten