Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

SAINT LEGER DES TROTTEURS Voorspellingen

SAINT LEGER DES TROTTEURS Voorspellingen

Diagnostiek Canalturf.com


Jelysons foto.

Zeer ruimdenkende Saint-Léger des Trotteurs. 15 – Jellison (foto), Prix d’Essai winnaar en laatste Groep B winnaar in Vincennes, mag aan het roer van deze selectie worden gespeld. 12 – Ik hou van voetbalGetalenteerd in draf begon hij meteen de eerste set in te rijden. Deze bewoner Philip Aller Ze zien er verschrikkelijk uit. trainingspartner, 16 – Joyner Sport, die als tweede eindigde in de Prix d’Essai, maakt ook een hele goede kans. Ongeslagen in drie klimpogingen, 10 – Jalisco Fellini Nog steeds succesvol in de derde set op 2175m van de grote baan 8 – Gap mei Lijkt enigszins aanbevolen voor een plek, zoals? 9- Judy Blue Eyes,  14 – Voor het jubileum En de 11 – juni.
naar mij

speel het 15 – Jellison Kansen van 8,8/1 in het enkelspel PMU.fr

Prins Mohammed bin Fahd UniversiteitPMU-klanten – Speel deze race


Kiezen voor Nicolas Labora

Baseren
15e Gleeson
12 ik hou van voetbal
Regelmatige kansen
16 Joyner Sport
10 Jalisco Corky
8 Gap de Mai
buiten
9 Judy Blue Eyes
14 vorig jubileum
11 Juno

Prognose Samenvatting:

favoriet
15 – Jellison

een klap voor het hart
16 – Joyner Sport

gek moment
14 – Vorig jubileum

ZEturf.fr weersvoorspellingZEturf.fr weersvoorspelling


Ik hou van voetbal klaar voor heel veel!

uitstekend ik hou van voetbal Hij zou meteen beginnen te draven in de klassieke Saint-Lé ger des Trotteurs, een gewaagde gok van haar briljante coach die een enorme hit had in deze eerste set. Drie pogingen aan het juiste touw, schijnbaar in staat tot een geweldige prestatie, worden afgebroken om de man te dragen. Hij zal zijn weg vinden Gleeson, winnaar van de Prix d’Essai afgelopen voorjaar, die later zijn categorie bevestigde, nadat hij zojuist de laatste voorbereiding voor dit grote evenement had voltooid. Het is verstandig dat dit hengstveulen met een geweldige achtergrond niet zo verslagen wordt als onze favoriete stalgenoot Joyner Sports, wiens enige poging tot de major eindigde met een prachtige tweede achter het genoemde hengstveulen in de eerste klassieker gewijd aan deze promotie in juni. Ongeslagen in drie ronden onder het zadel, Jalisco-Felini Hij is weer wat fris sinds hij eind augustus de derde set won en hij zal proberen het hoogste niveau te benadrukken. vorig jubileum Hij werd al snel een van de good guys in deze discipline en zou proberen te profiteren van de minste mislukking in de hoofdfavoriet. Bezig, Jesse de Banville Hij blijft in de laatste voorbereidingsfase op een goede tweede plaats en zal aan zijn zijde het vermogen hebben om te plannen. Fit en goede rechterhand, Janet Priorij Een aantrekkelijke weddenschap.

READ  Stefan Plaza: Zijn bureaus zijn een enorm succes en zijn zeer goede verdiensten worden onthuld

Kiezen voor ZEturf.fr

nummer. paard jockey
12 ik hou van voetbal Tom en.
15e Gleeson j.
16 Joyner Sport Abrevard A.
10 Jalisco Corky Ravvin E.
14 vorig jubileum begin bij.
4 Jesse de Banville F-ontwerp.
6 Janet’s prioriteit De mooie mevrouw E.

De prognose Genybet.fr


Saint-Leger is een van de Phillip Allier-reservaten! of Ik hou van voetbal (12) Je zou Gr.I moeten verlaten, waarschijnlijk bergopwaarts en meer op een vlakke baan, toch. Voorwaarden zijn er! Joyner Sport (16) Het is extra luxe.


Genybet.fr .selectie

nummer. paard jockey
12 ik hou van voetbal Tom en.
16 Joyner Sport Abrevard A.
15e Gleeson j.
10 Jalisco Corky Ravvin E.
4 Jesse de Banville F-ontwerp.
9 Judy Blue Eyes PLOQUIN P. PH.
6 Janet’s prioriteit De mooie mevrouw E.
1 Jack Barrow barrière een.
11 Juno HERLEIKSPLASS MEVROUW M.
3 jsdor DERSOIR JL CL.
8 Gap de Mai Corbinio CH.
7 okkernoot Martijn J.
14 vorig jubileum begin bij.
5 gelukkige leeuw rochard geb.
13 JORGOS DE GUEZ Colette A.
2 Jonge vrouw goede dr.