Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De 80ste winnaar van My Million dit jaar

De 80ste winnaar van My Million dit jaar

Het weekend is al aangebroken en vanavond wacht een nieuwe EuroMillions My Million-trekking op de Franse spelers met een prijzenpot van € 55 miljoen. Deze dag van vrijdag 7 oktober 2022 wordt bijzonder want parallel aan de trekking van de Europese loterij is het ook Super Lotto 19 miljoen euro Wie zal worden voorgesteld om te komen claimen? Pot vergeten Loire Atlantic afgelopen februari. Kom tot 20:15 uur je netten spelen voor deze nieuwe Euromillions-trekking en volg de aankondiging van de resultaten vanaf 20:50 uur (My Million) op deze pagina.

Update 10/07/2022 20:52 PM: €1 miljoen van My Million gewonnen vanavond in Frankrijk

Vanavond is de 80e keer dat het My Million-symbool in 2022 is aangetrokken door het grootste aantal toegewijde miljonairs! In de komende minuten kun je de jackpot van 55 miljoen euro winnen, maar je moet nog steeds het resultaat van de volledige trekking vinden, veel succes!

de laatste De trekking vond plaats op dinsdag 4 oktober 2022Het trok 19 miljoen spelers aan in heel Europa. Van al deze netwerken die werden beheerd, waren er slechts 1,5 miljoen winnaars. Onder de meer gelukkige spelers noemen we de zes winnaars op nummer 2, waaronder een Franse speler die € 92.436 won. Zonder een grote jackpotwinnaar, dat is van Van 40 miljoen euro op dinsdagavond tot 55 miljoen euro voor deze trekking op vrijdag 7 oktober.

Kom vandaag voor 20:15 uur online spelen op FDJ.fr als je deze nieuwe kans niet wilt missen. Veel succes!

Speel het EuroMillions My Million-netwerk live online vanaf FDJ.fr

De gemakkelijkste en veiligste manier om vandaag EuroMillion te spelen, is door het online te doen vanaf de Française des jeux-website. Hiervoor heb je een spelersaccount nodig, maar kies ook de nummers die bij je voorkeuren passen of laat ze aan het toeval over.

De drie stappen om EuroMillions My Million online te spelen

  1. Zorg ervoor dat je een actief en geverifieerd FDJ-spelersaccount hebt. zo niet, Registreer hier In een paar minuten. Registratie blijft voor iedereen gratis, alleen netwerken die worden geëxploiteerd worden aan u in rekening gebracht.
  2. Ga naar EuroMillions My Million Networks vanaf het speciale tabblad Op de website FDJ.fr of vanuit de applicatie via uw smartphone. U moet minimaal 5 cijfers en 2 sterren selecteren uit alle weergegeven cijfers (50) en sterren (12).
  3. Betaal binnen enkele seconden aan uw poorten met uw bankkaart. Er is een minimum stortingsbedrag van €5 vereist, maar je kunt op vrijdag 7 oktober slechts één web voor € 2,50 uitchecken, waarbij je ervoor moet zorgen dat je de resterende € 2,50 behoudt voor een volgende opname.
READ  Michel Sardo dreigt Frankrijk te verlaten als Melenchon wint, waarop hij reageert

dinsdag 11 oktober 2022 66.000.000 euro dag uur minuut droog spelen

Uitslagen Euromillions en My Million trekkingen op vrijdag 7 oktober 2022 vanaf 20:50 uur.

Zorg dat je vanaf 20:50 aanwezig bent om de My Million-code live te volgen! De Franse speler zal vandaag zeker miljonair worden en om erachter te komen of jij deze gelukkige winnaar bent, moet je je My Million-code controleren door de winnende code willekeurig te gebruiken.

Zoals bij elke verloting maken we op vrijdag 7 oktober 2022 de winnende regio van deze verloting bekend, gevolgd door om 21:15 uur met de publicatie van de winnende Euromillions-nummers. De avond eindigt uiteindelijk om 22:00 uur met de publicatie van het French and European Gains Report, waarin de winsten worden vermeld die verband houden met de cijfers die ik heb gevonden.

Ben je een Belgische speler?

Veelgestelde vragen: Veelgestelde vragen over EuroMillions My Million

Hoe speel ik online bij Euro Millions My Million?

Als u een Franse speler bent, kunt u zich gratis registreren op de website FDJ.fr en zo optimaal profiteren van de aanbiedingen van La Française des jeux. Tot 20:15 uur vandaag kunt u bijvoorbeeld de 5- en 2-sterrennummers uit uw Euromillions-pool selecteren en uw netwerk direct vanuit huis valideren. ▶ Speel hier je Euromillions-netwerk

Wanneer zijn de resultaten van EuroMillions My Million vandaag beschikbaar?

Vanaf 20:50 uur kun je het resultaat van de My Million-trekking volgen. De Franse speler zal zeker 1 miljoen euro winnen, zodat u kunt wachten voordat u het volledige Euromillions-resultaat vindt dat vanaf 21:15 uur is gepubliceerd op Tirage-Gagnant.com.

READ  "Ik ga vooruit...": Lina Jello reageerde met emotie na haar scheiding van Adel Ramy