Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Rusland. Poetin keurt een nieuw buitenlands beleid goed gebaseerd op het concept van “de Russische wereld”

De Russische president Vladimir Kaas frietjes Op maandag 5 september 2022 keurde hij een nieuwe buitenlandse beleidsdoctrine goed, gebaseerd op het concept van: “Russische wereld”een idee dat door conservatieve ideologen wordt gebruikt om interventies in het buitenland te rechtvaardigen ter ondersteuning van de Russisch sprekende bevolking.

dit is “Humanitaire politiek” Van 31 pagina’s wordt aangenomen dat: Rusland Zou moeten ‘Beschermen, beschermen en versterken’ Tradities en idealen van de Russische wereld ».

Hoewel deze tekst wordt gepresenteerd als een “soft power”-strategie, bestendigt hij ideeën over de Russische politiek en religie die sommige hardliners hebben gebruikt om te rechtvaardigen Moskou’s bezetting van sommigen Delen van Oekraïne en steun voor de twee regio’s Pro-Russische separatisten in het oosten van het land.

“De Russische Federatie ondersteunt haar burgers die in het buitenland wonen om hun rechten te erkennen en de bescherming van hun belangen te waarborgen en Om hun Russische culturele identiteit te behouden”Staat het in de tekst.

Het stelt ook dat de betrekkingen tussen Rusland en zijn burgers die in het buitenland wonen Moskou in staat stellen dit te doen “Het versterken van haar imago als een democratie die werkt voor” Het creëren van een multipolaire wereld op het internationale toneel”.

Volgens de tekst zou Rusland zijn samenwerking met Slavische landen, China en India moeten versterken en zijn betrekkingen met het Midden-Oosten, Latijns-Amerika en Afrika moeten versterken.

Ze voegde eraan toe dat Moskou ook zijn betrekkingen moet ontwikkelen met de afgescheiden Georgische regio’s Abchazië en Zuid-Ossetië, evenals met de afgescheiden republieken Loehansk en Donetsk in het oosten van Oekraïne.

READ  Elke vier seconden sterft één persoon in de wereld van de honger, meer dan 200 NGO's aan de kaak gesteld in een open brief