Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Roze saus, fraude of wilde sociale netwerken?

Bij de normale mens loopt de fuchsia roze saus van onbekende samenstelling niet echt het water in de mond. Op sociale netwerken daarentegen, waar het er erg onverwacht uitziet pornografieVan deze saus primeert zijn smaak, “pink sauce” is op dit moment de meest besproken specerij geworden.

het begint allemaal Chef Pi’s account op TikTok, een bijnaam voor de 29-jarige Amerikaan die zichzelf identificeert als een in Miami gevestigde chef-kok. Al snel werden haar video’s van haar het verspreiden van roze saus op verschillende voedingsmiddelen meer dan veertig miljoen keer bekeken.

Na dit succes ging Chef Bei natuurlijk zijn eigen saus verkopen. Dus het is nu mogelijk om vanuit de Verenigde Staten een fles Pink Sauce van 444 gram te krijgen voor een bescheiden $ 20 (ongeveer 20 euro).

Zoals vaak het geval is, ging deze snelle opkomst op een sociaal netwerk gepaard met kritiek, met name over de kwaliteit van Pink Sauce, en discussies over de vraag of het echt veilig is om het te consumeren. Het moet gezegd dat in het begin Chef Bio Hij weigerde eenvoudig de ingrediënten van zijn voorbereiding te onthullen.

Drakenfruit en amateurs

Onder druk onthulde de Amerikaanse uiteindelijk dat ze zonnebloemolie, knoflook, chilipepers, melk, gedistilleerde azijn en vooral drakenfruit (of pitaya) gebruikt, waardoor het zijn kenmerkende kleur krijgt. Deze verklaringen waren niet genoeg om sceptici gerust te stellen, vooral sindsdien niet meer De locatie waar de saus wordt verkocht Vol typefouten en ontbrekende informatie. Op het etiket staat bijvoorbeeld dat één fles 444 porties bevat.

READ  Het einde van de anticipatie van de Fed, een verwacht signaal voor een renteverhoging - 26/01/2022 om 16:12

Ondanks de hobby die de moeite waard is, is TikTokeuse van mening dat het verzet tegen zijn product grotendeels niet in verhouding staat tot de potentiële schade: “Ik ben een normaal mens en word wakker met een miljoen beledigingen”En de Ze legt uit aan de Washington Post.

Terwijl veel critici beweren dat ze haar eigen saus in haar keuken kookt, verzekert Chef Bey dat alles wordt bereid in een volledig opgeruimde industriële faciliteit en gecertificeerd is door gezondheidsautoriteiten. De informatie die je weigert te bespreken is de smaak van deze mysterieuze saus.