Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Met veel enthousiasme vierde ze de aankoop van haar eerste auto

Autonews starten Elektrische auto’s: ontwikkelingen in 2022

De scène in de onderstaande video speelt zich af bij een Nissan-dealer. En verkopers willen het duidelijk maken bij het sluiten van de verkoop. Hier verzamelt een jonge vrouw de sleutels van een Nissan Versa. En zoals we je in de inleiding van dit artikel vertellen, is dit zijn eerste nieuwe auto. Toch een kleine gebeurtenis in je leven.

Dus dat willen we graag vieren in deze franchise. tenminste. Bij elke verkochte auto oefenen de verkopers een origineel, hoewel enigszins speciaal ritueel uit, omdat de nieuwe eigenaren, na een toespraak die een pre-boxing-gevecht waardig was, als een bal op een gong trapten in Fort Boyard.

Afgezien daarvan onderschat de jonge vrouw hier haar kracht. Op het moment van de bel maakt hij zich los en rolt de auto in. Het grappigste is de reactie van de verkoper, die snel de auto in rent om te kijken of deze niet beschadigd is.

Klik hier als de video niet verschijnt

@Summar.marie Mijn eerste auto kopen is weg… Op zijn zachtst gezegd gênant Kijk tot het einde! # groot #belairdirectdrivechallenge #gemeenschappelijk #fyp # April #verlegenheid #voor jou #Canada #eerste auto ♬ Origineel geluid – Summar Marie

Meer bang dan kwaad?

Eerlijk gezegd is deze gewoonte een geweldig idee om je te onderscheiden van de concurrentie. Maar het zou gewoon nodig zijn om er in de toekomst voor te zorgen dat de gong nog steeds stevig aan de basis bevestigd zou zijn om dit soort angst en schade te voorkomen.