Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Rond het station van Beziers begint een enorme bouwplaats

Rond het station van Beziers begint een enorme bouwplaats

De lancering van Avatar De site van het toekomstige multimedia-uitwisselingscentrum in Beziers Deze is donderdag gegeven. Een knooppunt waar treinen, bussen, auto’s, fietsen, scooters en voetgangers op elkaar aansluiten. De locatie begint met de sloop van het imposante SNCF-gebouw ten westen van het station, waar ooit een opleidingscentrum voor de spoorwegmaatschappij was gevestigd. Hier zullen in de toekomst de loopbrug en de bordessen worden gebouwd. Het is enorm Volgende werkzaamheden binnen de komende twee jaar.

Het is in de eerste plaats Vernieuwing van het bestaande stationrenovatie van de gevel, herinrichting van de binnenruimtes om deze aan te passen aan mensen met beperkte mobiliteit, het beveiligen van het terrein met video, de bouw van kluizen, nieuwe toiletten, moderne en leesbare bewegwijzering en nieuwe winkels verdienen een TGV-station, want als alles goed gaat in de Op lange termijn zal de LGV Montpellier in gebruik worden genomen – Béziers verwacht in 2030

Ook werd PEM (Multimedia Exchange Center) opgericht.tussenstation Om bussen te huisvesten, zijn er in totaal 19 stands om de dienstregeling te verbeteren, en een bushalte geschikt voor bussen op hun eigen routes, die binnenkort in het Biterroise-gebied zal worden gelanceerd.

Het is ook gepland Laat een minuut vallenfietsenstallingen, parkeerplaatsen, een nieuwe parkeergarage op het zuiden en een nieuw verkeersplan. Eindelijk kunnen we de rails oversteken Loopbrug 90 meter lang die noord en zuid zou verbinden.

READ  SNCF: TGV Perpignan - Parijs duurt 9 uur om zijn bestemming te bereiken ... via Marseille

Dit multimediacentrum wordt volledig ingericht met voldoende voetgangersruimte. Een echte toegangspoort tot Beziers om de stad te openen en toerisme en bedrijven aan te trekken De uitdagingen van morgen aangaan Qua reizen.

Station Beziers vandaag Vijfde stop in Occitanie qua opkomst. Naar verwachting zullen er in 2035 bijna drie miljoen passagiers aankomen. Het project zal 46 miljoen euro kosten, waarvan slechts 11 voor de voetgangersbrug.

Multimodaal uitwisselingscentrum (PEM) in Beziers