Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Roland Garros 2022: Estelle Lefebure in overall, Antoine Doolery met zijn vrouw Pascal

Het is een nieuwe dag vol emoties, ervaren door de gelukkigen die gisteren Roland-Garros bereikten. Tussen het einde van de carrière van Jo-Wilfried Tsonga, die een invloedrijk feest gaf, en de knotsgekke match van Hugo Gaston aan het eind van de dag, kregen ze hun geld. Mooie dag voor de Fransen, die dit jaar minder fit zijn, en die blij moeten zijn geweest met de vele sterren die voor de gelegenheid kwamen opdagen.

De stands van Porte d’Auteuil waren gisteren goed uitgerust want we zagen vooral Estelle Lefeborg. Het 56-jarige voormalige model, dat op Roland-Garros Village verscheen, zag er prachtig uit in een mooie zwarte outfit over een wit Lacoste-shirt, allemaal vergezeld van een zonnebril. Ex-David Hallyday was niet de enige Franse superster die sindsdien de Roland-Garros van gisteren bijwoondeAntoine Doolery deze stap hebben gezet. De 62-jarige acteur werd vergezeld door zijn vrouw, Pascal Bouzado Voor deze kleine regenachtige dag.

Isabel Camus en haar zoon Gualukas spannen samen op de tribunes

Blijkbaar een tennisfan, de zoon van Yannick Noah, joalukasHij kwam met zijn moeder naar de wedstrijden kijken Isabel Camus De twee leken erg medeplichtig op de tribunes. actrice Melanie Bernier Er was ook, net als Ari ElmalehDeksel op het hoofd. Sportjournalistiek legende Nelson Monfort verscheen opmerkelijk in de armen van zijn vrouw Dominic terwijl zijn collega was Bruce Toussaint Word verliefd op de kleine gele bal (Foto’s die te vinden zijn in de slideshow).

Laatste Toernooi Manager Amelie Mauresmo Verwelkoming van de voorzitter van het Comité voor de Olympische Spelen van 2024 in Parijs, Tony Estanguet En in het record van voormalige atleten kunnen we ook zien Philip Candeloro.

READ  Type 3 recensie op Warner TV

Weer een mooie tennisdag op Roland-Garros en dat moet de komende dagen gewoon doorgaan!