Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Georgina Rodriguez draagt ​​Cannes: een diepe halslijn en een splitjurk voor de vriendin van Cristiano Ronaldo

Op woensdagavond 25 mei is in Cannes geen kater toegestaan. Zelfs als het feest de dag ervoor in volle gang was voor een avond ter ere van de 75e verjaardag van het filmfestival van Cannes, blijft Croisette het publiek verleiden en de geweldige cast zien van deze klassieker uit 2022. Beklim de trappen van Louis Garrel, Noémie Merlant , Anouk Grinberg en Roschdy Zem voor The Innocent, die buiten competitie werd geïntroduceerd, als Austin Butler, ex-vriend van Lily-Rose Depp, Tom Hanks, Olivia De Jong, Dacre Montgomery, Maggie Gyllenhaal en managerElvis, Baz Luhrmann, de trap op naar de zevende bioscoophemel. Voordat je het team ziet wankelen Uit deze muzikale autobiografie die de waanzinnige opkomst van Elvis Presley in de jaren vijftig beschrijftDe sterren liepen over de rode loper. Onder hen is Georgina Rodriguez.

Een paar uur eerder had Georgina Rodriguez door het terrein van Cannes gelopen en was geland in een zwarte sedan in Hotel Martinez. Cristiano Ronaldo’s metgezel viel op in een zwarte volledig leren jumpsuit, stiletto’s aan haar voeten, een zonnebril op haar neus en een oranje handtas. De schoonheid verscheen een paar uur later in een heel andere stijl op de rode loper van het Palais des Festivals.

Vergeet leer en rock en maak plaats voor engelachtige stijl zoals Emmanuelle Béart. Georgina Rodriguez verdubbelde haar poses voor de fotografen in een prachtige maxi-jurk met witte strass-steentjes, gesigneerd door Ali Karoui. Haar neklijn aan de achterkant was zo diep als het voorhoofd en bood een prachtige blik in de genereuze rondingen van mijn geliefde Cristiano Ronaldo. Nog een detail en niet de minste, de zeer gespleten linkerkant van haar outfit, waar Angelina Jolie van huivert.

READ  Cody Rhodes had geen script voor zijn eerste RAW-show

Deze onsterfelijke boog in de wervelwind van een stad was ongetwijfeld een must-have voor een jonge vrouw, die zowel een moment van geluk als een tragisch moment had meegemaakt. Medio april beviel Georgina Rodriguez van een tweeling, een meisje en een jongen. Helaas heeft hij het niet overleefd. Esmeralda’s ouders namen even de tijd voor zichzelf voordat ze het nieuws aankondigden en hun dochter officieel voorstelden. Hand in hand en met de steun van de clan zijn Cristiano Ronaldo en Georgina Rodriguez meer dan ooit klaar om verder te gaan.