Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Rimac vestigt nooit het wereldrecord acceleratie

Rimac Nevera staat aan de top van de autopiramide: de elektrische supercar heeft zojuist een wereldrecord acceleratie neergezet.

Lang bekend als C_Two, La Nevera is net geboren. De Kroatische cavalerie-uitgeruste supercar met 1.914 pk kondigt zijn prestaties aan de top van de tafel aan. Meer dan alleen advertenties, bewijzen ze nu op de goede weg te zijn met een record aan de finish.

Met 1.914 pk en 2.360 Nm koppel belooft de Rimac Never again een acceleratie van 0 naar 100 km/u in 1,97 seconden en 0-300 km/u in 9,3 seconden. Ook kan hij op volle snelheid streven naar 412 km/u, wat voldoende is om zichzelf bovenaan de automotive voedselketen te positioneren.

Nog sneller dan de Tesla Model S Plaid

Nevara passeerde een polygraaf terwijl ze met een stopwatch op een fietser vocht met Dragtimes, Amerikaanse bewegingsspecialisten. Op asfalt en aangepast aan standaard Michelin Pilot Sport 4S-banden, voltooide de Rimac Nivrara 400m een ​​stabiele start in 8.585 seconden met een passeersnelheid van 269.5 km/u!

Testers geven aan dat dit record is genomen op 11NS Probeer het eens, zonder het vermogen van de 120 kWh accu. Dus begroef ik de vorige recordhouder, de Tesla Model S Plaid. Recent gemetenDe Amerikaanse sedan behaalde een tijd van 9,25 seconden.

READ  Elon Musk zou 10% van zijn Tesla-aandelen moeten verkopen