Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De ninja perst het fruit in extreme stilte

Juicers zijn de laatste tijd bijna leeg, maar Ninja probeert het te updaten met de JC100EU. Deze vorm is net zo onverwacht als Macy’s(E), maar het heeft de oorsprong om ons in zelfgemaakte vruchtensappen te veranderen.

Ondanks de opkomst van thuiskoken als gevolg van de Covid-19 pandemie, zijn juicers en juicers de afgelopen maanden niet echt op het feest geweest. De adem vervaagde heel snel na een bloeiende periode waarin fabrikanten hun modellen bijna van week tot week uit elkaar haalden. Een van de nieuwste nieuwkomers in onze Franse keukens, de Amerikaanse Ninja, heeft echter onlangs een nieuwe referentie onthuld, de JC100EU.

De sapcentrifuge maakt gebruik van een eindeloze schroef die met een zeer lage snelheid (minder dan 80 omwentelingen per minuut) ronddraait voordat het toegewezen fruit of de groente wordt geplet. Deze zachte methode heeft veel voordelen ten opzichte van een ultrasnelle centrifugale rasp. Allereerst is het veelzijdiger omdat het mogelijk is om sap te extraheren uit fruit en groenten, maar ook uit kruiden en sommige noten. Vruchten- (of groente-)sap is in theorie minder zuurstofrijk dan dat verkregen wordt met een centrifuge; Het oxideert dus minder snel en gaat langer mee.

Oxidatie draagt ​​ook bij aan de snelle afbraak van waardevolle vitamines en voedingsstoffen; Dus sap verkregen door persen is beter voor de gezondheid. Ten slotte is een sapcentrifuge een stiller apparaat dan een sapcentrifuge waarvan de motor op volle toeren draait om zijn werk te doen, een niet te onderschatten item als je sinaasappelsap wilt maken voor je kleintje.Ontbijt in de ochtend.

READ  In El Salvador zijn honderden legale valutategenstanders op straat

Daarom bevat de Ninja JC100EU een motor van 150 W om de worm te draaien die verantwoordelijk is voor het persen van het fruit. Aan het einde hiervan kan de gebruiker de zeef verwisselen om de hoeveelheid sap in de uiteindelijke drank aan te passen; In de doos zitten 3 tips. Er is ook een opvangbak voor het opvangen van de pulp, evenals een kan met een inhoud van 470 ml en een borstel voor het reinigen. In tegenstelling tot sommige modellen zoals: Simio JEI670JC100EU heeft slechts één snelheid en kan niet worden teruggedraaid om het verwijderen van voedselresten die soms vast kunnen zitten te vergemakkelijken. Dit mag het reinigingsproces echter niet te veel bemoeilijken, aangezien het deel waar het voedsel wordt geperst, verwijderbaar is. De verschillende onderdelen kunnen met de hand of in de vaatwasser worden gewassen.

De sapcentrifuge Ninja JC100EU is al verkrijgbaar voor 190 euro.